facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keuring en onderhoud

Info

Voor het keuren van alle soorten weg-en waterbouw materieel

Adres: Baan 36, 4271BS Dussen
Telefoonnummer: 0416391394
Stad: Dussen
Route: Baan 36
Postcode: 4271BS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
W.E. Bouwservice W.E. Bouwservice 2 km Vakwerk geleverd voor een goede prijs op een mijn te bepalen tijdstip! Oftewel : zee...
Recensies
Zeer goede garage, klant vriendelijk, word snel geholpen.
Altijd goede service bij APK service Dussen! John denkt met je mee, leenauto's beschikbaar! Super!
Op 5 december laat in de middag komen te staan met een gebroken multiriem. Doorverwezen naar deze garage, en gelukkig maar. Wat een last minute super service zeg! Is me op komen halen en met spoed een nieuwe riem gehaald en gemonteerd. Bedankt voor de ad hoc hulp op deze feestdag, zeer aan te bevelen dit bedrijf! Service is 10 met een griffel!
ze hebbeb altijd snel tijd, goede service en geen poespas. leenauto ter beschikking en vakkundig en goed personeel! goede garage en denkt met je mee over de auto.
Top garage altijd goed geholpen
Klantvriendelijk en goede service en betaalbaar. Heeft ons ontzettend goed geholpen met het herstellen van de grote hagelschade en was betaalbaar en zeer servicegericht. In tegenstelling tot andere bedrijven.
Hele goede service
Klant kwijt, zus kwijt……. goed bezig Johnny!!!Service: Motorreparatie
Hier word je nog op een persoonlijke manier geholpen voor een mooie prijs. Een leuke dorpsgarage waar de koffie altijd klaar staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid