facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keulen Transport BV Van

Keulen Transport BV Van

Info

Van Keulen Transport B.V. is een betrouwbare logistieke partner, thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Geschiedenis

Van Keulen Transport B.V. werd opgericht in 1943 door Adriaan van Keulen, als kleinschalig vervoersbedrijf waarbij de vrachten werden vervoerd middels paard en wagen. Vanzelfsprekend gingen wij in alle opzichten mee met de tijd wat resulteerde in een steeds moderner en geavanceerder wagenpark met een bijpassend uitgebreider dienstenpakket. Inmiddels bestaan we 73 jaar! Een periode waarin we in staat zijn gebleken om steeds opnieuw te voldoen aan de steeds hogere eisen binnen de transportsector en de behoeften van onze opdrachtgevers. Zo hebben we ons bedrijf weten te profileren als een professioneel en betrouwbaar logistiek partner, thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

EXCEPTIONEEL TRANSPORT
Van Keulen Transport is gespecialiseerd in exceptioneel transport. Dit wil zeggen dat wij voor onze klanten het transport verzorgen dat voor de wet te lang, te breed, te hoog en/of te zwaar is.
Wij vervoeren voornamelijk materieel voor de aannemerijen in de sector grond-, weg- en waterbouw, offshore- en constructiebedrijven. Een specialisatie bij uitstek is het vervoer van stalen buizen!

ZEECONTAINER TRANSPORTEN
Ons wagenpark staat ook garant voor zeecontainertransport bij uitstek. Zo rijden wij vanuit de havens in Vlissingen, Antwerpen en Rotterdam om containers te lossen en laden in de Benelux. Voor dit transport worden multifunctionele containerchassis ingezet.

LOSGESTORT TRANSPORT

Voor diverse opdrachtgevers, in zowel de agrarischesector, bouw en afvalverwerking verzorgt Van Keulen Transport de ‘losgestort’ transportdiensten. Voor dit transport wordt gebruik gemaakt van kipperopleggers, afzet-containerauto’s en walking floors.

PALLET- EN GROUPAGE
Voor pallet- en groepagevervoer draaien we onze hand niet om. We beschikken voor deze specialiteit over een ruim aantal tautliners met schuifzeil en roldak.

KOOIAAP (MEENEEMHEFTRUCK)
Als u Van Keulen Transport inschakelt, dan kunt u gebruik maken van onze kooiaap.

Adres: Uijterschootweg 3, 4338PN Middelburg
Telefoonnummer: 0118 616 200
Stad: Middelburg
Route: Uijterschootweg 3
Postcode: 4338PN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marjo de Peugeot Marjo de Peugeot 2 km Hallo, ik ben Marjo de Peugeot! Ik ben de deelauto van kv Swift. Wil je ook met mij o...
Auto Sturm B.V. Auto Sturm B.V. 3 km Prima geholpen. Goed te woord gestaan. Goede uitleg hoe private leasen werkt. Kortom ...
Recensies
Betrouwbaar bedrijf en het personeel is erg aardig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid