facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenswrappen.nl

Keukenswrappen.nl

Info

Het adres voor het restylen van uw keuken! Met een gave hoogglans wrap over de keukendeuren en een mooie plexiglas wand tegen de tegelmuur.



"Waarom uw meubels vervangen als u ook kunt upgraden!Met onze interieurfolies van Coverstyl' wrappen we uw keuken, aanrechtblad, badkamer, meubels of trap in een tijdloze kleur met mooie designs."
Adres: witte paal 204b, 1742LA Schagen
Stad: Schagen
Route: witte paal 204b
Postcode: 1742LA



op zoek naar gerelateerd: Keuken wrappen Alkmaar, Keuken wrappen voor en na, Keuken wrappen kosten, Keuken wrappen Medemblik, Keuken wrappen Hoofddorp, Keukens wrappen, Landelijke keuken wrappen, Aanrechtblad wrappen ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Online hobby- en wolwinkel. Online hobby- en wolwinkel. 2 km Online hobby- en wolwinkel en borduurstempels Ansjeline
Recensies
Op 18 februari 2022 heb ik bij Manon mijn keukenblad en bartafel laten wrappen. Super goede kwaliteit, krast niet. Je ziet en voelt niet dat het sticker is. Ik zou iedereen het aanraden! Ben er erg blij mee! Manon is erg vakkundig en professioneel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid