facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenstudio Regio Oost

Keukenstudio Regio Oost

Info

Keukenstudio Regio Oost (Rijssen) is uw adres voor landelijke, moderne, design en betaalbare keukens.

Geschiedenis

In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.

Producten

Landelijke keukens
Moderne keukens
Design keuken
Betaalbare keukens
Showroom keukens
Keukenapparatuur



"Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken."
Adres: Molendijk Noord 59, 7461 JG Rijssen
Telefoonnummer: 0548 53 03 40
ln.oidutsnekuek@ofni
Stad: Rijssen
Route: Molendijk Noord 59
Postcode: 7461 JG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: adee keukens rijssen, keukens twente, budget keukens rijssen, sassari keukens, voortman keukens rijssen, keukenstudio maastricht, regio oost vvd, keukenstudio weert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ter Steege Groep Ter Steege Groep 662 meter Ter Steege in Beweging: nieuws waar je fit van wordt
Adee Keukens Adee Keukens 2 km Wij zijn ontzettend blij met de kundigheid van al het personeel, dat ons geholpen hee...
Recensies
Uitstekende service en er wordt in alles met je meegedacht. Ook het aanbod is anders en naar ons idee beter dan 95 procent van de andere aanbieders. Wij kijken uit naar onze nieuwe keuken!
Vanmiddag na een jaar weer een deel keuken vervangen. Zou opnieuw gekit worden. We hadden een donkere voeg, nu zit er een lichte onder, echt niet te geloven. Ze er op aangesproken, trekken eerst mijn verhaal in twijfel, 1 stuk kit vergeten er uit te halen, dus zo kon ik ze op hun fout wijzen. " o ja kan ik nu niets meer aan doen, kom wel een keer weer langs" Fout op fout. Vrij postige monteur. Diep triest dat een bedrijf zo klanten behandeld. Helaas is de keuken al betaald, anders kregen ze nog geen cent! Een externe monteur door de boel moet komen oplossen, is bij hun gewoon een vaste zzp-er die zijn brood ook wil verdienen. 6x thuis moeten blijven, vrij vragen , na bellen etc, en niks geen enkele service!!
Super mooie keuken geleverd en geplaatst door Keukenstudio Regio Oost! De verkoper nam alle tijd voor ons en heeft alles netjes tot in detail uitgewerkt. Zelfs meerdere opties waren mogelijk! De keuken werdt netjes en snel geplaatst door monteur Jan, een echte vakman!! Keukenstudio Regio Oost, echt een aanrader voor uw geweldige mooie nieuwe keuken!!
Mooie keuken geleverd volgens afspraak. Verkoper nam de tijd om alles door te nemen en kwam afspraken na. Top!
helaas maar eenmalig zaken gedaan met deze firma, dit heeft te maken met dat ze een volledige vooruitbetaling willen hebben voor ze ook maar een stap bij ons in de woning hebben gezet. Een aanbetaling van 20 of 30 procent is te overwegen maar hier gaan ze niet mee akkoord en hebben ze een beleid wat ik bij geen enkele firma in Rijssen heb meegemaakt. Hier kwamen we pas later achter nadat we de offerte hadden getekend. Wel hebben ze goed werk afgeleverd met een kleine aanpassing/uitbreiding van de keuken. Maar ik doe geen zaken met firma's die handelen tegen onze principes en wat de wet en andere instanties ook adviseert niet te doen.
Zeer tevreden over dit bedrijf. Goed meedacht bij het uitzoeken en samenstellen. Eerlijk advies. Installatie was top nette monteurs. Vakmensen! Goede prijs kwaliteit verhouding!
Fijn geholpen en goede service geleverd door de mannen van Keukenstudio Regio Oost. 5 sterren, dik verdiend!
Komen afspraken niet na
Hebben goede ervaring en zijn zeer positief over de service tijdens de offerte periode.
Hiervoor je goed geholpen en de koffie staat altijd klaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid