facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenstudio Eerbeek

Keukenstudio Eerbeek
Adres: Loenenseweg 13a , Eerbeek 6961 CL, NL
Telefoonnummer: 0313 652 452
Stad: Eerbeek
Route: Loenenseweg 13a
Postcode: 6961 CL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Was voorheen Brouwer is nu Bouwcentrum Nobel. Nu veel groter assortiment, te veel om op te noemen. Je kunt hier ook als particulier gewoon de benodigde materialen halen. In de shop kun je bestellen en klein materiaal en gereedschap halen. In het magazijn kun je groot materiaal afhalen, je wordt er vriendelijk geholpen door een medewerker om de bestelde materialen te laden.
Mensen met veel ervaring plezierig geholpen
Het keukencentrum heeft een keuken half gemonteerd, waardoor regelmatig de vaatwasser wegzakt, de koelkast kraakt, de afzuigkap lijkt wel een straaljager, er zitten kieren en de plinten laten los. De reparatieafspraak heeft in 2 maanden nog niet plaatsgevonden. Zeer slechte ervaring.
In eerste instantie goed geholpen. Mooie keuken uitgezocht. Zeker niet de goedkoopste, maar in ieder geval goed voor de lokale economie. Tevens ook zowat alle bouwmaterialen voor de verbouwing daar afgenomen, maar dat ter zijde Bij levering van de keuken bleken er banen met vlekken in de aanrechtbladen te zitten. Bij composiet mag je verwachten dat het er uit ziet, zoals je is voorgeschoteld. In eerste instantie werd er toegegeven dat de bladen er anders uit zagen. "Het zou wel een productiefout zijn". Maar toen dit vanuit de leverancier werd ontkracht trok brouwer ook ineens zijn handen er van af. Al met al met een hele hoop gezeur, met rechtsbijstand en inmiddels een half jaar verder met dus ook een half jaar in een niet afgewerkte keuken hebben we een paar honderd euro teruggekregen. De verdere kwaliteit van de keuken is prima, maar voor service en garantie moet je absoluut niet bij brouwer zijn! Jammer!
Prachtige winkel. Vriendelijk hulpvaardig personeel. Groot aanbod. Gratis parkeren
Onze keuken laten verbouwen via de fa. Brouwer. Zeer tevreden over de organisatie en vakmanschap waarop dit is uitgevoerd. Een dikke pluim.
Goed geholpen aardige mensen veel verstand van keukens!!
Vlot en vriendelijk geholpen met het lossen, geen laaddocks aanwezig.
Prettig bedrijf vriendelijk en deskundig personeel.
Brouwer keukencenter heet nu Bouwcenter Nobel Eerbeek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid