facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenstudio Carmen

Keukenstudio Carmen

Info

De mooiste keukens vind je in Schimmert

Geschiedenis

Smaken verschillen, stijlen veranderen. Zeker.

Wat niet verandert is onze aandacht voor exclusiviteit, vakmanschap en liefde voor het product.

In ruim drie decennia zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij willen aan uw verwachtingen voldoen. Waarbij de persoonlijke toets voor ons op de voorgrond staat. Met oog voor bijzondere details, met verrassende mogelijkheden die blijven inspireren.

Aandacht voor detail in ontwerp, materiaalkeuze, apparatuur en accessoires. Maar ook in ontwerplijn, opstelling en combinaties. Zodat altijd een uitgebalanceerd geheel ontstaat.

Eigenlijk betekent aandacht voor detail, aandacht voor u. Wij helpen u graag en gedegen bij de aanschaf van een kwaliteitskeuken.



"Smaken verschillen, stijlen veranderen. Zeker.Wat niet verandert is onze aandacht voor exclusiviteit, vakmanschap en liefde voor het product.In ruim drie decennia zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij willen aan uw verwachtingen voldoen. Waarbij de persoonlijke toets voor ons op de voorgrond staat. Met oog voor bijzondere details, met verrassende mogelijkheden die blijven inspireren.Aandacht voor detail in ontwerp, materiaalkeuze, apparatuur en accessoires. Maar ook in ontwerplijn, opstelling en combinaties. Zodat altijd een uitgebalanceerd geheel ontstaat.Eigenlijk betekent aandacht voor detail, aandacht voor u. Wij helpen u graag en gedegen bij de aanschaf van een kwaliteitskeuken."
Adres: Hoofdstraat 115, 6333BH Schimmert
Telefoonnummer: 045 404 1731
Stad: Schimmert
Route: Hoofdstraat 115
Postcode: 6333BH


Recensies
Fantastische mensen die er alles aan hebben gedaan om hun flexibiliteit te tonen tijdens onze dramatische verbouwing. Ons vertrouwen gevend en zélf vertrouwen hebbend in ons en de gemaakte afspraken. En wát een resultaat!
Verkopen kunnen ze goed. Maar afterservice leveren wordt niet van harte gedaan als iets vroegtijdig kapot gaat, daar dat hoort niet tot hun werkzaamheden waar ze geld op verdienen. Zorg dat je afspraken zwart op wit hebt, daar anders heb je later een probleem en dan weten ze er niks meer van.
Voor info betreft Dekton geweest. Info gekregen betreft ceramic en dekton gekregen. Goed en snel geholpen. Vriendelijk.
Tot zo ver ons goed begeleid
Fijne hulp en service
Mooie keukenstudio veel zichtbare ideen uitgestald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid