facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenspecialist Elst

Info

Keukenspecialist Elst is dé specialist in prachtige, kwalitatieve en betaalbare keukens.



"Felix de Visser Keukens,Bij Felix de Visser Keukens Elst zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zijn de specialist in sfeervolle, kwalitatieve en betaalbare keukens. Wij staan voor goede service, transparant advies en persoonlijke begeleiding en we zijn gespecialiseerd in het naadloos vertalen van jouw wensen naar uw droomkeuken. Wij doen er dan ook alles aan om een keuken samen te stellen die bij uw wensen, levensstijl en budget past."
Adres: Nieuwe Aamsestraat 42A, 6662 NJ Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0481-745746
Stad: Elst
Route: Nieuwe Aamsestraat 42A
Postcode: 6662 NJ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Voortman Keukens Elst, Keukens Elst Gelderland, Keukens Arnhem, Keukens Overijssel, Keukens Rijssen, Keuken Steenwijk, Keukens Oldenzaal, Novitelli keuken kwaliteit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Binnendijk Aannemersbedrijf Binnendijk Aannemersbedrijf 803 meter Postbus 24, 6660AA, ELST (GLD) http://www.binnendijk.nu [email protected]
Jeroen's keukenwereld Jeroen's keukenwereld 1 km Een eerste kennismaking met Jeroens Keukenwereld die zeker een vervolg zal hebben. Je...
Recensies
Onze keuken zit er nu een half jaar in en we zijn er nog steeds heel blij mee. We zijn bij meerdere zaken geweest, maar Felix de Visser Keukens was de enige zaak die met het idee kwam om de koelkast in onze vaste kast weg te werken. Daardoor konden kasten op de achterwand symmetrisch worden doorgetrokken en waren daar geen hoge kasten nodig. Sowieso viel het ons op dat de verkoper veel oog voor detail en symmetrie had. Hij hielp ons ook om onze verschillende stijlen goed te combineren in één keuken. Qua prijs viel het ons mee én we vonden het prettig dat de verkoper geen verkooptrucs gebruikte. De montage van de keuken was ook top. De monteurs waren zorgvuldig en voorzichtig met onze nieuwe vloer etc. Er misten nog 2 greepjes bij de levering, maar die werden binnen 2 weken alsnog geleverd én door de monteur geïnstalleerd, dus top dat we dat niet zelf hoefden te regelen.
Na een periode van bijna 2,5 jaar konden wij ons nieuwbouw appartement betrekken. Reeds in 2020 hadden wij een keuken uitgezocht. Voortschrijdend inzicht zorgde ervoor dat we uiteindelijk een andere keuken uitzochten. In het gehele traject heeft het team zich flexibel en adviserend opgesteld, waardoor wij uiteindelijk onze droomkeuken hebben. Ook de plaatsing verliep zonder vertraging en of verstoringen. Zeer deskundig personeel, die in de breedste zin van het woord meedachten; een echte aanrader dus!
Inmiddels 3 maanden ah genieten van onze mooie keuken! Wibe heeft uitstekend naar onze wensen geluisterd en een prachtig ontwerp gemaak. Het gesprek vooraf, de oplevering en het contact achteraf was erg professioneel en fijn. En daarom bevelen wij Felix de Vissers ook zeker aan!
Professioneel en deskundig team dat net een stapje extra zet! Felix de Visser keukens plaatste in ons nieuwe bedrijfspand twee keukens. De een werd een echte eye catcher voor onze showroom: een natuurstenen blad met een messing wasbak en Quooker. De andere keuken werd een extra lange multifunctionele keuken voor in de woonkamer, met veel kastruimtes en twee kookplaten. We hadden specifieke wensen maar niks was te gek en op alle fronten werd met ons meegedacht. Tevens was het heel prettig om van alle opties een voorbeeld te kunnen bekijken in de showroom van Felix de Visser keuken. Ga er zeker eens kijken! Update: De keukens zijn nu enkele maanden in gebruik en de kwaliteit is super je merkt goed het verschil met onze vorige Ikea keuken.
We hebben nu iets meer dan een maand onze keuken en het is makkelijk de mooiste plek in ons huis! Van de hulp van Felix in het ontwerp, tot het daadwerkelijk in de fabriek in Italië rondkijken waar ons werkblad is gemaakt, tot de montage en alles eromheen: helemaal top geregeld!
Na bij diverse keukenzaken te zijn geweest ben ik uiteindelijk bij Felix de Visser Keukens geslaagd. Wat een service en goede sfeer, hier kon ik eindelijk zonder druk mijn keuken uitzoeken en werd er echt met ons meegedacht. Ik kan iedereen aanraden om de rest over te slaan en direct naar Felix te gaan. Felix en team, bedankt!
Geweldige service en uitstekende keuken! Wij hadden een paar specifieke eisen zoals een AGA fornuis en bijzonder kwartsiet blad. Deze kon Felix de Visser Keukens heel goed verwerken in een ontwerp waar wij blij mee waren. De montage was zeer verzorgd en wij leven elke dag in onze droomkeuken! Ik zal dit zeker aanbevelen.
Zeer tevreden met het advies en de keuken zelf van Felix de Visser Keukens. Keurig geplaatst, geen rariteiten, gewoon volgens afspraak. Hier gaan we jaren lol van hebben ! En met de technische tekening + beschrijving van het te verrichten leidingenplan kon de aannemer echt uit de voeten; met als resultaat dat het gewoon klopt. Onze droomkeuken binnen ons gestelde budget.
Met Felix de Visser keukens wordt het uitzoeken van een nieuwe keuken écht leuk! Ze adviseren je mega goed en luisteren naar je wensen. Prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Top!! Ik zou ze iedereen aanraden. Wij zijn heel blij met het resultaat.
We zijn erg blij met onze mooie nieuwe keuken. Het heeft alles wat we wilden hebben; een quooker, oven waar 2 grote ovenschalen in passen en een fijn groot eiland met prachtig werkblad. Vanaf het begin werden wij uitstekend geholpen. In de showroom konden we precies uitzoeken wat we wilden hebben en werd er goed naar onze wensen geluisterd. Zo werd de keuken op maat gemaakt. De levering verliep goed en ook de monteurs hadden de keuken zo geplaatst. Kundig personeel. Al met al zeer tevreden met de diensten van de Keukenspecialist Elst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid