facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenservice Wilco Klunder

Info

Voor alle veranderingen aan uw keuken bent u bij Keukenservice Wilco Klunder aan het juiste adres. Met bijna 14 jaar ervaring.

Geschiedenis

Voor alle veranderingen aan u keuken bent u bij Keukenservice Wilco Klunder aan het juiste adres. Of het nu gaat om een nieuw aanrechtblad, andere inbouwapparatuur, nieuwe frontjes, het overspuiten van bestaande fronten of het vervangen van welk onderdeel dan ook. Gratis advies bij u thuis.



"Keukenrenovatie, inbouwapparatuur, nieuwe keukens. Gratis en vrijblijvend advies bij u thuis. Klussen worden volledig aangenomen. Dus geen verrassingen achteraf"
Adres: Drostenraai 59a, 7914 RV Noordscheschut, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528344062
Stad: Noordscheschut
Route: Drostenraai 59a
Postcode: 7914 RV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Niet positief. We hebben een aantal keren gebeld en kregen de voicemail. We zouden teruggebeld worden maar hebben niks gehoord.
Hoeksysteem 'magiccorner' besteld via keukenmooimaken.nl een site behorende tot dezelfde eigenaar. Het systeem heeft het snel begeven door een vermoedelijke productie fout. In 6 weken tijd is het totaal onmogelijk onmogelijk gebleken om in dialoog te komen met de heer Klunder. Laat staan over een oplossing te spreken of tot een te komen. Rond uit slecht.
Slecht, 3x keer contact gezocht. Geen reactie gehad
Prachtig mooie keuken. Het ziet er netjes uit en alles werkt goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid