facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukensale.com Zaandam

Keukensale.com Zaandam

Info

Duitse, op maat gemaakte keukens voor elk budget. Alle A-merken en altijd de laagste prijsgarantie. Dit alles in een prachtige showroom.



"Wil je een nieuwe keuken aanschaffen? Dan moet je echt eens langskomen bij keukenwinkel Zaandam. Hier helpen onze deskundige medewerkers je uitstekend met de aankoop van een nieuwe luxe keuken. Samen zorgen we ervoor dat je droomkeuken tot leven komt. Keukenwinkel Zaandam levert namelijk niet alleen prachtige keukens, maar ook alle benodigde keukenapparatuur. Je slaagt hier dus makkelijk en snel op één adres. Keukenwinkel Zaandam is onderdeel van Keukensale. Keukensale is gevestigd door heel Nederland en heeft de beste keukenspecialisten die u graag helpen bij het uitzoeken of oriënteren van uw nieuwe keuken. Kom langs in onze showroom en kijk wat keukenwinkel Zaandam u te bieden heeft."

"Wil je een nieuwe keuken aanschaffen? Dan moet je echt eens langskomen bij keukenwinkel Zaandam. Hier helpen onze deskundige medewerkers je uitstekend met de aankoop van een nieuwe luxe keuken. Samen zorgen we ervoor dat je droomkeuken tot leven komt. Keukenwinkel Zaandam levert namelijk niet alleen prachtige keukens, maar ook alle benodigde keukenapparatuur. Je slaagt hier dus makkelijk en snel op één adres. Keukenwinkel Zaandam is onderdeel van Keukensale. Keukensale is gevestigd door heel Nederland en heeft de beste keukenspecialisten die u graag helpen bij het uitzoeken of oriënteren van uw nieuwe keuken. Kom langs in onze showroom en kijk wat keukenwinkel Zaandam u te bieden heeft."
Adres: Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam
Telefoonnummer: +31757370201
Stad: Zaandam
Route: Stormhoek 16
Postcode: 1506 SW


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: keukens zaandam, keukensale openingstijden, keukenstunter zaandam, keukensale breda, keuken zaandam, keukensale rotterdam, keuken outlet zaandam, keukensale delft
Recensies
Onze nieuwe keuken is deze week geplaatst en ik kan alleen maar vol lof zijn over Keukensale, vanaf het moment dat we binnen zijn gestapt en prettig en professioneel door Eva geholpen zijn om onze wensen en ideeën in 3D te zien ontstaan tot aan het plaatsen door Jeffrey. Verder is er deze week goed contact geweest met Fred en Cas over vragen die we nog hadden en een enkel dingetje dat nog niet helemaal perfect is en dat opgelost gaat worden dus al met al een prima ervaring!
Vorig jaar december 2022 onze nieuwe keuken besteld bij Cas. Hij was heel geduldig, dacht mee en luisterde goed naar ons maar onze wens voor een droom keuken. Helaas moesten wij de levering 2 weken vertragen. Keukensale deelde deze extra kosten met ons! Inmiddels is de keuken in 2 dagen geplaatst door hun vakkundige monteur. Het resultaat komt overeen met het plaatje zoals wij het voor ogen hadden. Al met al uitermate tevreden. Aanrader.
Fantastische dienstverlening! Eva heeft ons vakkundig en tegen complete en zeer prijs competitieve voorwaarden aan een briljante keuken geholpen. Er wordt van alle kanten met je meegedacht en voor elk budget een passende oplossing gevonden. Zo kwam het helaas in mijn ervaring voor dat er verwarring was ontstaan over een wand in hoogglans die achteraf scheen te ontbreken in onze bestelling, Paniek! oorzaak onbekend en had ook evt aan ons kunnen liggen. Ja hoor! daar komt het… Keukensale Zaandam heeft de hand in eigen boezem gestoken en als oplossing deze wand kosteloos aan onze bestelling toegevoegd.. Chique!! Ik wil Eva, Milan en Cas nogmaals hartelijk bedanken voor hun fantastische all-round service! Cheers
Netjes geholpen door Eva en Milan. Contact verliep soepel en de keuken is helemaal naar wens en correct opgeleverd! Ik zou hier zeker terug gaan. Thuiskok José heeft voor ons gekookt in de nieuwe keuken en dat was super!
Na een beschadiging heb ik Keukensale gebeld. Keukensale heeft het probleem gratis en snel voor ons hersteld. Grote klasse voor de service.
Heel fijn geholpen door Eva, zij heeft echt geduld met ons gehad, denkt goed met je mee! Keuken nu besteld en de levering gaat in juli plaats vinden, dus wordt vervolgd. Eva heel erg bedankt, zijn zeer tevreden hoe je met ons de keuken hebt helpen uitzoeken en alle goede zorg daarbij. Gr Christa en Wim Mak
Prima service, goed advies en vriendelijk geholpen. Monteurs waren zeer vakkundig en werken erg netjes. Kortom zeer tevreden
Zeer slechte service, keuken niet op tijd afgeleverd, na maanden met een halve keuken te zitten nog altijd geen werkende keuken. Geen maatwerk, verschillende keukenonderdelen zijn simpelweg verprutst bij de installatie. De onderdelen die wel geleverd worden, kunnen na twee maanden! niet meer worden gebruikt; onze oven en vaatwasser zijn inmiddels alweer gestopt met werken. Wanneer je een keuken aanschaft, doe dat dan in elke willekeurige ANDERE winkel. Deze keukenboer is namelijk een prutser!
Ontzettend fijne ervaring bij Keukensale Zaandam gehad. De sfeer is prettig en klantvriendelijk. Kwamen binnen met een helder beeld betreft de uitstraling van de keuken. Hoe de indeling moest worden was nog niet helder. Onze adviseurs waren ontzettend geduldig en hebben de tijd genomen om alle mogelijke indelingen met ons door te nemen. Ze waren bereid de tekening keer op keer opnieuw aan te passen. We zijn uiteindelijk naar huis gegaan met twee mogelijkheden. Het was heel prettig om de tijd te krijgen en rustig na te kunnen denken over de keuken en niet gepused te worden. Tijdens het tweede bezoek werd duidelijk dat er ook met je mee wordt gedacht betreft gebruiksvriendelijkheid van de keuken en dat er veel kennis is over het apparatuur. Dit maakt dat we een prachtige keuken hebben uitgekozen, helemaal persoonlijk afgestemd op onze wensen. We willen hiervoor in het bijzonder Cas en Eva bedanken. we zijn jullie ontzettend dankbaar.
Vandaag een prachtige keuken gekocht, super goed geholpen! 1 november eindelijk de keuken plaatsen, de prachtige mat witte greeploze Bellini keuken met volledig AEG apparatuur komt in ons huis in Frankrijk te staan. Uiteraard plaatsen wij hem zelf en dat gaat best goed met de mee geleverde handleidingen. De keuken staat bijna en past prima , de lange zijde en het eiland passen goed bij elkaar. Helaas zaten er bij de onderdelen niet de benodigde montagebeugels voor de achterwand van het eiland en was de deur van de koelkast beschadigd tijdens het transport naar Frankrijk. Na een mail aan Keukensale Zaandam werden we direct gebeld in Frankrijk en wordt de beschadigd deur en de ontbrekende montage beugels direct besteld en gratis vergoed. Wat een top service van Keukensale zaandam. Bedankt team keukensale zaandam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid