facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukensale.com Eindhoven - Son en Breugel

Keukensale.com Eindhoven - Son en Breugel

Info

Duitse, op maat gemaakte keukens voor elk budget. Alle A-merken en altijd de laagste prijsgarantie. Dit alles in een prachtige showroom.



"Keukenwinkel Eindhoven heet je graag welkom! In onze showroom zijn maar liefst 24 keukenopstellingen te vinden in uiteenlopende stijlen. Zo vind je bij keukenwinkel Eindhoven volop inspiratie voor jouw nieuwe droomkeuken. Houd je van een natuurlijke landelijke keuken? Of is modern industrieel jouw stijl? Bij keukensale Eindhoven vind je vast en zeker jouw ideale keuken. Onze showroom ligt op Woonboulevard Ekkersrijt op een steenworp afstand van de Ikea. Dus je kunt met gemak een hele dag interieur shoppen! In onze winkel is ook een gezellige koffiecorner waar je even gezellig kunt uitrusten."
Adres: Ekkersrijt 4030, 5692 DA Son, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 31499325255
Stad: Son
Route: Ekkersrijt 4030
Postcode: 5692 DA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grando Son keukens & bad Grando Son keukens & bad 184 meter Vriendelijke en vakkundige verkopers die echt met je mee denken. Er was een klein pro...
Recensies
Keukensale Eindhoven heeft een prachtige en functionele keuken geplaatst. Conform afspraak zijn ze aan de gang gegaan met het plaatsen van de keuken, vooraf werd er goed geluisterd naar de wensen van ons, die omgezet zijn naar dit prachtige resultaat. Tijdens plaatsing keuken kwamen we er achter dat bestaande vaatwasser niet paste, daarop heeft Joey mee gedacht en een mooie aanbieding gemaakt voor een nieuwe en passende vaatwasser, we wachten nog even tot die geplaatst wordt en dan is de keuken helemaal gereed! Bedankt voor jullie snelle inzet, meedenken en mooie keuken!
Hele goede ervaring met Keukensale! Goede service in de showroom, transparante uitleg en hele vakkundige montage. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken.
Super mooie winkel. Met vriendelijke personeel. De goedkoopste van heel Nederland. Ga voor je nieuwe keuken dus naar keukensale in Eindhoven. Voor de laagste prijs. En beste kwaliteit en gezeligste personeel. En ik heb een gratis tv gewonnen.
Wij zijn echt super tevreden over keukensale Son! We hebben onze keuken daar besteld, maar zouden hem zelf plaatsen zwager is interieurbouwer. Toen de keuken geleverd werd, waren er een paar kastjes met een beschadiging. Dat hebben we gemeld en er werden meteen nieuwe kastjes besteld! In de tussentijd mochten we de beschadigde kastjes toch plaatsen, zodat we de keuken toch konden gebruiken. Na een week of 3 ongeveer waren de nieuwe kastjes er en was onze mooie keuken echt helemaal af! Zó blij met het resultaat! Joey, Louis, Mitch van keukensale Son, superbedankt voor de fijne hulp en fantastiche service!
Na 2 jaar nog steeds heel tevreden. Zijn zelfs recent nog een keer de keukenlades komen stellen. Zou hier zeker langs gaan als je een nieuwe keuken zoekt.
Hoe mooi vinden jullie deze keuken ! Is hij niet prachtig ?? Deze heren denken met je mee ook met het plaatsen van de keuken ! Zeker aan te bevelen @mitch schras
Super fijne ervaring in de winkel gehad rustig laten kijken en alles zelf laten uitzoeken en dan maken zij er iets moois van fijne service en goede uitleg geven ook advies als je beter iets niet kunt doen of op een andere manier heel fijn kan niet wachten tot de keuken er in staat
We hadden super gevoel toen we naar buiten liepen maar na aankoop gaat het verder super slecht, de verkoper zelf blijft verantwoordelijk voor je bestelling de rest kan je niks vertellen. Verkoper is nooit bereikbaar of antwoord niet op mails. Gaat telkens mis na drie keer inmeten van het blad dachten we na 5 maanden het blad geleverd te krijgen staat de monteur op de stoep maar geen blad!
We hebben bij keukensale locatie Eindhoven onze keuken besteld. Direct vanaf het eerste moment al erg tevreden over de service en de communicatie. Afgelopen zaterdag is onze keuken gemonteerd en we zijn er super blij mee. Nette service echt een aanrader!! Na de levering van onze keuken, was er iets mis gegaan met het afstellen van de hoogte. Super netjes opgelost weer door Keukensale afgelopen donderdag 13-4-23. Kunnen dit bedrijf alleen maar aanraden.
Snelle levertijd goede prijs kwaliteit top montage binnen paar uur stond de keuken de monteur zag zelf een beschadiging aan een kastje wat hij zelf aangaf ik had het niet eens gezien en word het snel vervangen! Zeker moeite waard om eens bij keukensale Eindhoven te kijken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid