facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukensale.com Delft

Keukensale.com Delft

Info

Duitse, op maat gemaakte keukens voor elk budget. Alle A-merken en altijd de laagste prijsgarantie. Dit alles in een prachtige showroom.



"Voel je welkom bij keukenwinkel Delft! In onze showroom zijn maar liefst 16 keukenopstellingen te vinden in uiteenlopende stijlen. Je vindt bij keukenwinkel Delft altijd inspiratie voor de nieuwste keuken trends. Houd je van modern industrieel of juist van natuurlijk en landelijk? Bij ons vind je zeker de keuken van je dromen. Naast keukenwinkel Delft is een Sanisale gelegen. Dus dat maakt je dagje interieur shoppen wel bijzonder aantrekkelijk! In de winkel is een kinderhoek aanwezig, dus je kunt gemakkelijk de kinderen meenemen voor een dagje uit."
Adres: Schieweg 93 B, 2627 AT Delft
Telefoonnummer: +31153649541
Stad: Delft
Route: Schieweg 93 B
Postcode: 2627 AT



op zoek naar gerelateerd: Keukensale afspraak maken, Keukensale aanrechtblad, Complete keuken sale, Keukensale Hengelo, Keukenmagazine aanvragen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BouwCenter Koolschijn BouwCenter Koolschijn 2 km Het is een mooie zaak ..je wordt er goed geholpen..voorgelicht..en ze hebben het hele...
NDproducties NDproducties 2 km ND voor verbouwingen, inrichtingen, interieur en advies
Recensies
Op het eerste gezicht een aardige man Aad die je al snel het gevoel geeft dat je hem kan vertrouwen, maar al snel blijkt dat het een slechte zaak is. - D prijzen zijn zeer ondoorzichtig. Voor de gekozen keuken met alle opties krijg je één eindprijs zonder specificatie over de verschillende onderdelen. Als je de prijzen van een aantal specifieke onderdelen vraagt kom je pas achter dat er iets niet helemaal deugt. - De communicatie is slecht. Aanvankelijk best goed, maar als zaken langer duren en er problemen zijn, erg veel succes! - Monteur of een van de monteurs. In ieder gebal diegene die wij hadden is een ontzettend gladde kerel. Hij komt zeer net en betrouwbaar over, maar zal je belazeren. Zeer slordig werk geleverd dat op het eerste gezicht helemaal niet zo leek.
we zijn blij met onze nieuwe keuken goed geholpen ook wat uitzoeken betreft , en de montage en aansluitingen door aangegeven bedrijven Qwino keuken montage en HW installaties werden goed opgepakt en uitgevoerd levering oven was later ,was gemeld en ook er uiteindelijk in geplaatst klaar top
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken! Bedankt Aad een Nina voor het meedenken en de goede service. Rick en bianca
Wij hebben meerdere keukenzaken bezocht, maar nergens zijn we zo goed geholpen als bij Aad van Keukensale Delft. Aad neemt echt de tijd voor je, denkt met je mee en uiteindelijk hebben we een prachtige keuken gekocht! Alles is mooi op tijd geleverd. De kookplaat was helaas tijdens transport gesneuveld maar dit is allemaal keurig opgelost! Als je een keuken nodig hebt, is Keukensale Delft zeker een bezoek waard!
Prachtige keuken, professioneel gemonteerd, voor een scherpe prijs. Zeer snelle en goede aftersales; na anderhalf jaar is een kapot lampenkapje en ovendeur kostenloos vervangen. Vriendelijk personeel dat denkt in oplossingen.
Offerte aangevraagd, we zijn goed geholpen. Werd met ons meegedacht, realistische adviezen en tips gekregen. Offerte werd met alle prijzen en tekeningen naar ons gemaild.
Mooie keuken voor een prima prijs, vakkundig geplaatst! Echt een aanrader
Aardige en ervaren verkoper, maar ondoorzichtige pricing is voor mij een no-go.
Top zaak en de vooral de verkooper aad, topper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid