facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukensale.com Cruquius

Keukensale.com Cruquius

Info

Duitse, op maat gemaakte keukens voor elk budget. Alle A-merken en altijd de laagste prijsgarantie. Dit alles in een prachtige showroom.



"Op zoek naar een nieuwe keuken? Vanaf het moment dat je bij keukenwinkel Cruquius aankomt, voel je je al thuis. Dat zal vast komen door de gezellige uitstraling van de showroom. Deze ligt namelijk misschien wel in de gezelligste straat van Cruquius tussen andere woonwinkels.Maar je komt natuurlijk voor een nieuwe keuken. En ook daarin zal je vinden wat je zoekt. keukenwinkel Cruquius heeft maar liefst 20 keukenopstellingen van mooie, trendy keukens waarmee je inspiratie kunt opdoen. Maak van je bezoek aan keukenwinkel Cruquius een gezellig dagje uit. Je kinderen spelen in de kinderhoek en je sluit het bezoek aan de showroom af met een lekker kopje koffie op het koffieplein in de ruim opgezette winkel."
Adres: Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31235835895
Stad: Cruquius
Route: Spaarneweg 63
Postcode: 2142 EP



op zoek naar gerelateerd: Complete keuken sale, Keukensale Den Bosch, Keukensale afspraak maken, Keukensale Delft, Keukensale Spijkenisse, Keukensale Utrecht, Keukensale korting, Keukensale Deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goes-Serres Goes-Serres 65 meter Vanaf het moment dat we bij Goes de zaak instapten wisten we dat we hier moesten zijn...
BMN Cruquius BMN Cruquius 311 meter Zoals bij zoveel bedrijven, te weinig personeel. Jammer, maar dat is tegenwoordig ove...
Recensies
Ik sluit me helemaal aan bij de andere 5 sterren reviews hier. Voor mij werd inderdaad ook rustig de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren, om vervolgens met me mee te denken en te puzzelen hoe mijn grote droomkeuken in mijn kleine appartement past. Ik kon rustig de inbouwapparatuur selecteren op de eigenschappen die ik belangrijk vind, ik voelde me totaal niet opgelaten om het nieuwste en duurste aan te schaffen. Het plaatsen zelf ging ook hartstikke vlot. Ik ben echt heel blij met mijn keuken, mijn favoriete plek in mijn appartement.
Wij hebben bij Keukensale in de Cruquius 2 prachtige pantry’s gekocht. We zijn in dat hele proces ontzettend goed geholpen, zowel bij het uitkiezen als het hele verdere verloop. Ze nemen echt de tijd voor je en maken het ook een feestje om erheen te gaan. Wij zijn er een paar keer geweest voordat we de knoop doorgehakt hadden. Dat we hier op de juiste plek waren wisten we meteen, over kleuren kan je langer twijfelen. We denken met heel veel plezier terug aan het fantastische team daar! Echt een aanrader.
Iedereen in deze winkel is heel vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast adviseren ze goed , vooral door jouw wensen helder te krijgen en veel uit te vragen. Regelmatig hebben we weer iets aangepast op de tekening, fijn dat dat nooit een probleem was. Geen gepush. Bij het keuken advies zijn wij goed geholpen door Annemieke maar ook Hosson denkt mee waar nodig. Annemieke kijkt ook naar je huidige interieur en of het daar bij past we hebben een open keuken In september is onze keuken geplaatst , we zijn er super blij mee! Er waren wat kleine puntjes van aandacht een la die niet goed sloot die naar volle tevredenheid opgelost zijn. De aftersale is hier echt enorm goed , ze willen tevreden klanten,dat voel je! Ik kan het iedereen aanraden om hier heen te gaan.
Geen gladde verkooppraatjes, maar uitstekend, eerlijk advies en plezierig contact. Ze nemen uitgebreid de tijd tot je helemaal tevreden bent met het keukenontwerp. Alles is netjes conform planning geplaatst. Nette, vriendelijke, correcte keuken installateurs. Ook als iets in eerste instantie niet helemaal naar tevredenheid was, werd het alsnog snel en goed opgelost. En supermooi geworden met die prachtige landelijke schouw. Helemaal naar onze zin! Wij bevelen Keukensale Cruquius van harte aan!
Erg fijn bedrijf. Super tevreden met het eindresultaat. Zij denken goed met je mee in het ontwerp en ook in de uitvoering is oog voor detail. Niks dan lof. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Alleen maar lof. We waren al ergens anders geweest en hadden al een idee van wat we wilden, maar waren heel blij met een paar goede ideeën van Sharon, waardoor het geheel er rustiger en daardoor strakker en mooier uitzag. Goed idee van Hossen i.v.m. de afzuigkap, waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Hele prettige sfeer, geen druk, mooie prijs en een hele goede kwaliteit, keurig verzorgd. Geen druk, geen onzinnige praatjes, eerlijk verhaal, dus een aanrader.
Wij hadden zelf een tekening gemaakt en daar is Annemieke mee aan de slag gegaan. Zij helpen mee met ideeën en houden zich goed bezig met wensen binnen budget. Stalen mochten wij mee naar huis nemen om te kijken, dat was voor ons ideaal om zo de juiste keuze te maken. Communicatie vinden wij erg belangrijk, met wie je ook contact had van het team verliep het gesprek leuk en spontaan, ook na de verkoop is de service top! Dankjulliewel!
Super blij dat we de keuken bij Keukensale hebben gekocht. Mede dank aan Annemiek en Hossen die goed met ons hebben mee gedacht. Nu staat er een prachtige keuken die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Uitstekende service!!! Zeer zeker een aanrader om hier een keuken te kopen.
Echt aanrader! Onze droomkeuken binnen een heel redelijk budget. Wij gingen voor een Scandinavische look en samen de kleine ruimte zo ingedeeld dat er en meer opbergruimte is en het toch ruimtelijker oogt. Nog elke dag genieten we ervan. Het is echt een upgrade van onze woonruimte! Het contact met de eigenaren was heel prettig en laagdrempelig. Gewoon een hele goede review waard! Wil je zeker zijn van een mooie keuken, ga dan naar deze mensen!
Een prettig en reëel gesprek gehad waarin er geen valse beloftes werden gedaan en ook geen populaire termen als ‘ik wil jullie van de markt halen, wat kan ik daarvoor doen?’ Werden gebruikt. Alles waaronder de prijs werd duidelijk gecommuniceerd en uitgelegd wat uiteindelijk uren ‘onderhandelen’ scheelde wat ik bij eerdere keukens en andere keukenwinkels wel heb meegemaakt. Het resultaat was een keuken die precies naar onze wens was en ook binnen ons niet aangegeven budget paste. En nu de keuken geplaatst is, zijn we nog steeds zeer tevreden over de keuze voor deze keuken en over de keuze voor Keukensale
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid