facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenrenovatieaanhuis

Keukenrenovatieaanhuis

Info

Keukenadviesaanhuis specialist in keukenrenovatie, of het gaat om nieuwe deuren, apparatuur, werkbladen, wij leveren/renoveren alles op gebied van keukens!

Geschiedenis

Uw keukendeurtjes beginnen gebreken te vertonen of u bent uitgekeken op de kleur of de stijl, maar uw keuken is verder nog prima. Misschien zijn 1 of meerdere apparaten aan vervanging toe of is het werkblad beschadigd. Kortom: u bent toe aan iets anders, maar op een ingrijpende verbouwing of grote investering zit u niet te wachten. In dat geval biedt keukenrenovatie uitkomst. Kitchen Restyle is dè specialist op het gebied van keukenrenovatie. Voor relatief weinig geld en binnen korte tijd is uw keuken weer als nieuw.



"Uw droomkeuken dichterbij dan u denkt! Of het nu gaat om keukenrenovatie of een nieuwe keuken, gratis en persoonlijk advies bij u aan huis.Wij leveren alles op gebied van de keukens, nieuwe keukendeuren, kasten, werkbladen en inbouwapparatuur.Ook een nieuwe PVC vloer nodig? Profiteer van ons combideal!Keukenadviesaanhuis specialist in nieuwe keukens en keukenrenovatie."
Adres: De Iisbaan 11e, 8731 DW Wommels
Telefoonnummer: 0515-338088
Stad: Wommels
Route: De Iisbaan 11e
Postcode: 8731 DW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B hout CV B&B hout CV 0 meter B&B hout CV, uw importeur op gebied van houtvergassers, pelletketels en hout CV ketel...
iisbaankeukens iisbaankeukens 42 meter Betaalbare keukens met top inbouwapparatuur met 5 tot 8 jaar garantie.
De Grote Speelgoedwinkel De Grote Speelgoedwinkel 882 meter Slecht! Via bol.zo’n 2 weken een product besteld voor een schappelijke prijs van 36 e...
Jumbo Terp Wommels Jumbo Terp Wommels 966 meter Een paar weken geleden was de magere kwark uitverkocht. Het duurde een paasdagen voor...
PS-Idee PS-Idee 1 km Heel leuk winkeltje met een verrassende collectie cadeauartikelen. Alle artikelen met...
Attie's Mode Attie's Mode 1 km Dit is de leukste kledingwinkel van Friesland! Grote collectie dameskleding van onder...
Van zurk Bouwservice Van zurk Bouwservice 1 km Voor al uw lijm en metselwerken
Twinkle Horse Twinkle Horse 2 km Leuk dat je een kijkje neemt op de facebook pagina van Twinkle Horse. Wij verkopen we...
Recensies
Zeer vakkundig advies bij intake. Creatieve meedenker maar niet opdringerig. Er zaten wel wat foutjes in de eerste offerte maar die zijn na overleg snel en probleemloos hersteld. De uitvoering is door een doorgewinterd vakman gedaan die absoluut niet van "kleine oneffenheden" of "licht scheve panelen" houdt. Al mat al een absolute aanrader, krijg je zeker geen spijt van.
Johnny Bos van Keukenadviesaanhuis.nl heeft ons top geadviseerd en meegedacht met de renovatie van onze bijna 30 jaar oude keuken. Van A tot Z in de puntjes. Afspraken correct nagekomen. Prettig geprijsd. Leuke ideetjes over extra laatje en verlichting. Totaal andere look en zo licht..Geweldige installateur Kees. Alles op maat gezaagd. Vakwerk. Mooie materialen. Blij mee en veel dank.
We hadden steeds zeer plezierig contact: vanaf de eerste oriëntatie, bij het ontwerp van de nieuwe keuken, rondom de plaatsing en ook toen de oven een storing gaf. Deskundig, vriendelijk en accuraat.
Onze nieuwe keuken is erg mooi. Het hele proces is soepel verlopen, we zijn er blij mee!
Wij Fam Edwards van Muyen wonende te Midlum zijn zeer tevreden over Jelco Wolberts met het bedrijf keukenrenovatie en zijn dan ook heel blij met onze keuken hoe het er nu uitziet ..vakwerk geleverd ..een aanrader ..bedankt Jelco..en medewerkers.
Keukenadvies Jelco Wolbers heeft ons op een uitstekende wijze geholpen om een nieuwe, moderne maar ook betaalbare invulling te geven aan onze wensen met betrekking tot een nieuwe keuken. Onzettend aardige maar ook kundige medewerkers. Inmiddels een aantal maanden na voltooiing van de werkzaamheden maar wij zijn nog steeds erg blij met het geleverde.
Ze hebben bij mij een nieuw aanrechtblad plus oven magnetron, en kookplaat geplaatst. Ze hebben zeer netjes werk geleverd, en Jelco komt al zijn beloften en afspraken ook eerlijk na. Dus als een een keukenbedrijf nodig hebt beveel ik u keukenadviesaanhuis.nu beslist aan. Durk Hiemstra.
Advies aan huis. Onze keuken was al 25 jaar oud, maar nog in goede staat, met apparatuur. Wij wilden de keuken wel moderniseren. Jelco vroeg naar onze wensen en geeft daarna de mogelijkheden aan. Is ook eerlijk in wat niet kan, geeft evt alternatieven of 'zou ik niet doen'. Gemoedelijk, prettig, denkt mee en geeft dus een eerlijk advies. Je weet wat je er aan hebt. Voorbeelden van deurtjes, frontjes, grepen, led licht etc hebben we thuis uitgezocht. Erg fijn. Kun je meteen zien hoe het wordt en hoe t met de lichtinval zit. De monteur Steven dacht ook mee en gaf advies. Zo is onze keuken weer helemaal goed opgehangen en gesteld. Ziet er nu als nieuw uit en we kunnen nog jaren vooruit! We hebben ook een een nieuw PVC vloer erbij uitgezocht. Deze is zeer vakkundig gelegd door Jeroen Brouwer Vloeren. De schilder heeft de fishing toch gedaan. Het is een prachtig geheel geworden, compleet nieuw. We zijn er erg blij mee en zeer tevreden met het resultaat!! En al veel complimenten en positieve reacties ontvangen. Contact via whatsapp, mail of telefoon. Duidelijk en op keurig op tijd bericht of afspraken gemaakt. We kregen nog een tip om het LED licht te declareren via subsidiewaardebon vd Gemeente. Als je nog geen nieuwe keuken hoeft, of financieel niet aan een een nieuwe keuken toe bent, maar wel wilt moderniseren, dan is een keukenrenovatie absoluut aan te raden!
Heel blij met onze nieuwe keuken! Is helemaal perfect geplaatst. Goed gecommuniceerd.
Na bijna 30 jaar werd de keuken enigszins sleets. Nieuw of renoveren was de vraag! Dankzij de adviezen van Jelco is de keuken gerenoveerd en ziet er weer als nieuw uit. Veel breekwerk in huis is ons bespaard gebleven. We zijn zeer tevreden over advies, uitvoering en service voor , tijdens en na plaatsing.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid