facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KeukenIdee

Info

Hèt adres voor uw keuken!

Geschiedenis

Laat u verrassen door een keur aan keukens. Valt u voor een designkeuken? Of kiest u liever voor landelijk? Past een klassieke keuken het beste bij u, of voelt u zich meer thuis in een moderne keuken?
KeukenIdee - voor uw idee!

Adres: Veilingweg 1, 5301 KN Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418726991
Stad: Zaltbommel
Route: Veilingweg 1
Postcode: 5301 KN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukenstudio Stoof Keukenstudio Stoof 1 km Voor onze nieuwe woning waren wij opzoeken naar een nieuwe keuken. Tijdens een storm...
Recensies
Mooie keuken, aardige mensen, alleen super jammer dat er zoveel teken-. reken-, bestel- en leveringsfouten gemaakt zijn. Nu, na bijna een jaar, wachten we nog op de laatste plint en plankjes die ter compensatie aangeboden waren. Op email wordt niet meer gereageerd. Niet netjes. Onverwacht, teleurstellend. Geen aanrader.
Goed mee gedacht over het vervangen van ons keukenblad. Snelle levering en bij plaatsing zelfs nog een aantal herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Dikke pluim voor de eigenaar en de monteurs.
Keuken zou in 1 dag gezet worden, 1,5 maand later was de keuken pas af. Bij gemaakte afspraken komt niemand opdagen of ze worden verzet. Slechte service!
Super mooie keuken gekocht! Goed meegedacht, mooi ontwerp tegen een prima prijs! Zeker aan te raden!
Goed advies . Eerlijke prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid