facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenhuis Roden

Keukenhuis Roden

Info

Keukenhuis Roden is een nieuwe keukenspecialist met een enthousiast team met meer dan 40 jaar ervaring in de keukenbranche.

Producten

Keller keukens, Nobilia keukens, inbouwapparatuur, werkbladen en keukenmontage



"Van ontwerp tot eindresultaat.Bij Keukenhuis Roden hebt u altijd hetzelfde aanspreekpunt."
Adres: Kanaalstraat 35, 9301 LP Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0502115365
ln.nedorsiuhnekuek@ofni
Stad: Roden
Route: Kanaalstraat 35
Postcode: 9301 LP


Recensies
Na telefonisch een afspraak ingepland te hebben kwam de dag erna een monteur langs om alles op te meten. Dit verliep heel netjes en was vriendelijk. De offerte zou ik dezelfde week krijgen. Dus niet helaas. Week later gebeld of ik deze kon krijgen. Nog niks gehoord. Week later nogmaals geprobeerd en zou het de dag erna krijgen. Helemaal niks. Wij gaan bij een andere winkel aankloppen.
Wij kunnen Keukenhuis Roden van harte aanbevelen. Ze onderscheiden zich van de massa door een fantastische service en nazorg. Hier ben je absoluut geen nummer maar een gewaardeerde klant. Monteren doen ze zelf wat erg prettig is. Niet alleen Kees en zijn team in de showroom denken goed mee, ook de monteurs zijn nergens te beroerd voor en denken in oplossingen.
Lenn van Keukenhuis Roden heeft mij prima en vakkundig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Ik wilde mijn oude aanrechtblad opnieuw gebruiken en wist precies welke kasten en lades ik daaronder wilde. Bij verschillende andere keukenleveranciers geweest en volgens hen was dat geen probleem..... Keukenhuis Roden was de laatste keukenzaak die ik bezocht en dat was maar goed ook. Lenn zag in één oogopslag dat de opstelling die ik wilde niet haalbaar en mooi zou worden omdat de spoelbak dan niet in de spoelkast zou passen. Hij had gelijk een mooi alternatief. Ook na aanschaf en tot en met plaatsing verliep de communicatie steeds prettig. Bezorging en plaatsing verliepen prima en werden door vakkundige en vriendelijke mensen uitgevoerd. Kortom: zeer tevreden.
Super blij met onze nieuwe keuken. Van eerste gesprek tot en met de finishing touch: super gedaan! Communicatie verloopt soepel en snel. Er werd goed naar ons geluisterd. Mogelijkheden en onmogelijkheden worden uitgebreid besproken en er wordt goed meegedacht. Fijn montagebedrijf R. Reinders keukenmontage die netjes werken ook goed meedenken. We wilden een keuken naar onze wensen, geleverd door een betrouwbaar bedrijf: daarin zijn we bij Keukenhuis Roden zeker geslaagd!
Na meerdere keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij keukenhuis roden terrecht. Waarbij we bij andere keukenzaken ver boven ons budget uitkwamen, kregen we bij keukenhuis onze keuken naar wens maar dan binnen ons budget. Geholpen door iemand met kennis die ons de voordelen maar ook de nadelen van bepaalde keuzes kon vertellen. Een erg luchtig en goed gesprek waarbij wij eigelijk genoeg vertrouwen hadden om meteen een handtekening onder onze offerte te plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.
We zijn erg goed en vriendelijk geholpen. Men heeft alle tijd genomen. Maast onze mooie keuken hebben ze ook onze bijkeuken en een t.v. meubel geplaatst. Er werd goed meegedacht. Mooie zaak. Al met al zijn wij uitermate tevreden en erg blij met het eindresultaat. Frans en Wyni.
Na zeer goed advies door en in overleg met Keukenhuis Roden is onze nieuwe keuken in woning 120 op Het Land van Bartje onlangs geplaatst door Reinders Keukenmontage. Het resultaat is nog mooier dan verwacht. Echt TOP!!!. Kees, Lenn en Ronald bedankt! Fam A M.van Rijn
Mooie showroom met veel verschillende keukens. Ontzetten fijn en goed geholpen door Ruth. Keuken is erg mooi geworden! Enorm tevreden!
Mooie showroom met diverse nieuwe keukens. Leuk en vriendelijk personeel met kennis van zaken en die je met alle plezier adviseren. Zeer prettig geholpen!
Goede keukenzaak, prettig geholpen, plaatsen keuken prima. Deurtje vaatwasser was beschadigd maar dit gelijk opgepakt en nieuwe besteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid