facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukendepot

Keukendepot

Info

Keukens en Badmeubelen tegen de allerlaagste prijzen!
Schowroom met alleen maar opstellingen onder de € 4000,-

Geschiedenis

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Bijna alle keukenopstellingen zijn namelijk niet duurder dan € 4.000,-. Onze Duitse kwaliteitkeukens zijn inclusief keukenapparatuur, werkblad en spoelbak! Een bijkomend voordeel is dat alle keukenkasten reeds voorgemonteerd zijn. Hierdoor hoeft u zelf niet uw keukenkasten te monteren, maar kunt u direct aan de slag met het plaatsen van uw nieuwe keuken!



"Op zoek naar een betaalbare kwaliteitskeuken? Dan zit u bij Keukendepot in Wolvega juist! Kom rustig rondkijken in onze showroom waar ruim 20 keukenopstellingen voor betaalbare prijzen zijn opgesteld. Geen één keukenopstelling in de showroom is duurder dan € 4.000,-. Keukendepot koopt slim in waardoor de keukencollectie voor Depot prijzen worden verkocht. Ondanks de goedkope keukenprijzen krijgt u altijd deskundig advies en staan wij garant voor uitstekende service. De keukenadviseur zal samen met u uw droomkeuken ontwerpen in 3D. Zo krijgt u een goed beeld van de nieuwe keuken. Keukenadvies incl.3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend."
Adres: Industrieweg 10A, 8471 AD Wolvega
Telefoonnummer: +31561611503
Stad: Wolvega
Route: Industrieweg 10A
Postcode: 8471 AD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Keukendepot showroomkeukens, Keukendepot Groningen, Goedkope keukens, Goedkope keukens op maat, Keukens outlet, Keukendepot montage, Keukendepot prijslijst, Goedkope keukenzaken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukenland Design Wolvega Keukenland Design Wolvega 768 meter Wat een fijne zaak... perfect en creatief advies en alle tijd.
Joop Oord Bouwbedrijf Joop Oord Bouwbedrijf 846 meter Super lui technisch en meedenkend. Toppers
Decorette Wolvega & Sneek Decorette Wolvega & Sneek 917 meter Eigenaar Carlo is zeer behulpzaam. Mooie spullen .
Recensies
Gisteren keuken besteld, nu zes weken wachten. Hopen dat het leveren en aftercare net zo fijn is als het contact tijdens het samenstellen van de offertes en het uiteindelijk bestellen van de keuken bij de vriendelijke dames van Keukendepot.
Een mooie keuken gekocht bij keukendepot wolvega. Ook door hun laten plaatsen, de afzuiging van de kookplaat was niet compleet. Van het kastje naar de muur gestuurd. 3 monteurs en 5 maand verder paste uiteindelijk ook nog eens niet hoe het hoorde kunnen we nu eindelijk koken in onze keuken. Toch tevreden met de oplossing door een klein deel van de factuur te schrappen als compensatie! Maar helaas, de medewerker die dit besloten heeft is uit dienst gegaan, en niet goed genoteerd. Hun fout, ons probleem. Nu moet het restant bedrag compensatie alsnog betaald worden. Zeer jammer dat ze hun goede naam zo weg willen gooien!
Vandaag een nieuwe keuken gekocht. Goede prijs/ kwaliteits verhouding. En....zeer deskundig personeel. Gr Zorggroep en Handelsonderneming de Takomst Wolvega
Na bijna 2 jaar nog steeds geen oplossing voor mijn verbrande en gescheurde achterwand, doordat het gasfornuis te dicht tegen de achterwand zit. En er beloofd was dat er voor het einde van het jaar een oplossing zou zijn. Schakel ik mijn rechtsbijstandverzekering in want mijn vrouw en ik zijn er helemaal klaar mee!
Onze derde keuken daar gekocht goed goedkoop en goede service gr bouwbedrijf berend van bergen vof
3 weken geleden een ontwerp laten maken bij keuken depot, daarna toch nog eens ergens anders gaan kijken en exact het zelfde ontwerp laten maken van zelfde merk keuken, deze was behoorlijk duurder dus vandaag weer naar keukendepot en nog wat laten veranderen in het ontwerp en de keuken besteld. Zijn bij keukendepot Wolvega super geholpen door de adviseur, hopen dat de keuken aan onze verwachtingen voldoet als deze begin februari word geplaatst.
Wij kwamen hier met een handgetekende tekening en met welke materiaal en kleuren wij willen werken voor de keuken. Hieruit hebben ze een 3D tekening gemaakt en advies gegeven. Bij levering was er iets misgegaan met de spatrand maar is keurig opgelost. Personeel is ontzettend aardig en behulpzaam. Ze nemen de tijd voor je. Wij zijn erg blij met onze keuken.
Wij hebben prachtig keuken bij keukendenpot gekocht. Wat een surfers en kwalitijd ze nemen de tijd voor stellen je op je gemak . Ik raat iedee aan die keuk zoem doaar is ge gaan kijken .
Denken goed mee mee met je wensen en heel vriendelijk personeel. Verder leveren ze top keukens
Goede service en advies ontvangen tijdens onze showroom afspraak. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid