facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenconcurrent Hoorn

Adres: 22 De Factorij, 1689 AL Zwaag
Telefoonnummer: +31229213535
Stad: Zwaag
Route: 22 De Factorij
Postcode: 1689 AL



op zoek naar gerelateerd: KeukenConcurrent Groningen, KeukenConcurrent prijzen, KeukenConcurrent Den Haag, KeukenConcurrent Alkmaar, KeukenConcurrent afspraak, KeukenConcurrent showroom, KeukenConcurrent 50 procent korting, Keukenzaak open
Recensies
Vriendelijk en duidelijk geholpen, kwam ook met oplossingen.
Er was een schakelaar van een lampje stuk. 1 telefoontje en geen probleem. Er kwam een monteur een nieuwe plaatsen. Die erg netjes werkte en alles weer in orde maakte. Goede service.
Belachelijk om te veronderstellen dat je een keuken met 50% korting krijgt. Het is een schoffering van je klant. Ook 50%is nog aan de dure kant voor een dergelijke keuken.
Prettig geholpen, er werd goed doorgevraagd en meegedacht in oplossingen. Ik zal de Keukenconcurrent zeker aanraden aan een ieder die een nieuwe keuken zoekt!
Met de goeie hulp van Johan hebben wij een hele mooie keuken samengesteld, waar we nog elke dag heel erg blij mee zijn. Alles was goed geregeld, zeker een aanrader om even binnen te lopen als je een nieuwe keuken wilt/nodig hebt.
Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Goede afspraken, correcte afhandeling.
Zit al maanden te wachten op vervanving van 2 kastdeurtjes die bij levering al beschadigd waren. Inbouw magnetron moest ook de ruimte voor aangepast worden.
Bediening is traag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid