facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukencentrum Peter Nellen

Keukencentrum Peter Nellen

Info

Met onze jarenlange ervaring bieden we een assortiment kwaliteitskeukens tegen een aangename prijs in de stijlen modern, klassiek en landelijk en eigentijds.

Geschiedenis

Opgericht in 1998 door Peter Nellen is ons adres al jaren een vertrouwde plek voor inspiratie en innovatie, zo streven wij er altijd naar om bij te zijn met de nieuwste ontwikkelingen op keukengebied.

Zo ook zijn wij in 2010 begonnen met het leveren en monteren van kasten in de kamer, opbergkasten en zelfs badkamermeubels, waardoor het hele huis in dezelfde stijl ingevuld kan worden.

Vanaf juni 2016 zullen wij verder gaan onder een nieuw logo en een vernieuwde showroom.



"Al ruim 25 jaar zijn wij hét adres voor al jouw keukenideeën.In onze showroom inspireren wij jou graag met de nieuwste ontwikkelingen en trends op keukengebied. Van een compleet nieuw design tot aan een grondige renovatie, laat je verrassen door onze keukenadviseurs.Daarnaast kun je bij ons terecht voor het leveren en monteren van kasten in de kamer, opbergkasten en badkamermeubels, aangepast op jouw woning."
Adres: De Hulst 9a, 5807 EW Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478-56 93 28
Stad: Venray
Route: De Hulst 9a
Postcode: 5807 EW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Franssen Keukens Franssen Keukens 2 km Wij zijn erg tevreden over de service, kwaliteit en het eind resultaat van onze nieuw...
Recensies
Wij zijn geweldig geholpen door Daan. Hij dacht goed mee en nam alle tijd. Inmiddels is de keuken geplaatst wat ook heel kundig en netjes gedaan is . We zijn er super blij mee! Aanrader!!
Topbedrijf en een heel fijne keuken! Onder garantie zijn de volledige lades en rails vervangen omdat de soft close functie niet volledig werkte. En dat terwijl wijzelf de keuken niet gekocht hebben; deze was nog onder garantie van de vorige bewoner, ze hebben het volledig zonder discussie opgelost.
Keuze is enorm, fantastisch geholpen!
Goede service en goeie uitleg
Persoonlijk, precies en volgens afspraak! Meedenken op alle vlakken, zo creëren ze mee jouw droomkeuken Wij zijn heel erg blij! :
Super. Vriendelijke ontvangst. Goede ideeën opgedaan nu naar de uitwerking ervan. Aanrader!
Vandaag onze 3e keuken gekocht bij Peter Nellen in t oude pand....over een jaartje of 15 weer op een andere locatie,wellicht met een rollator
Professionele Topservice. Fijn geholpen tot zover
Goede service , kwaliteit en afwerking. Met een vertrouwd gevoel.
Ruime keuze aan keukens. Vakmensen we komen er speciaal vooruit Almere.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid