facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenatelier

Keukenatelier

Info

KeukenAtelier Zenderen

Geschiedenis

Bij Keukenatelier Zenderen worden uw wensen werkelijkheid
Wij leveren een persoonlijk advies met als eindresultaat een professioneel ontwerp op basis van uw eigen wensen.
Met circa 30 jaar keukenadvisering mag u van ons technische kennis en een bijzonder keukenontwerp verwachten.
Het is altijd weer een uitdaging van elke keukenruimte iets bijzonders te maken.



"Ons pannenkoekhuis is gelegen in het mooie Twentse buitengebied. Zenderen ligt tussen Borne en Almelo. Geniet van heerlijke pannenkoeken en andere gerechten. U kunt kiezen uit een uitgebreide lunch, diner, nagerechtenkaart en speciaal bierenkaart. In het voorjaar hebben we een vergroot terras op het Zuid/Westen met speelweide. Honden zijn bij ons ook welkom.Iets te vieren? familie, vrienden, personeelsavond, buurtfeest... BBQ of warm/koud Buffet min. 20 pers Combinatie een activiteit: E-Choppertocht, Puzzelwandeltocht, Bamboestieken, Boogschieten, Pubquiz, Muziekbingo, Teambuilding, DJ feestavond Veel mogelijk voor redelijke prijzen! Info en mogelijkheden: zie website: activiteiten-twente"
Adres: Hoofdstraat 35, 7625 PA Zenderen
Telefoonnummer: 0742670774
Stad: Zenderen
Route: Hoofdstraat 35
Postcode: 7625 PA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Gisteren willen lunchen. Eerst lang gewacht totdat bediening kwam zelf achteraan gegaan.Duurde 20 minuten totdat we een drankje hadden. De bitterballen waren ze vergeten. We vroegen of die al in de frituur waren, anders hoefde het niet meer en wilden we betalen.Bediening, zeer ongemotiveerde jonge meiden, kwam uit de keuken:'U kunt betalen'. Mij zien ze daar nooit weer.
Vanavond spontaan, omdat we zin hadden in pannenkoek, voor het eerst naar Smikkel gereden. Lekker op het terras gezeten en een heerlijke pannenkoek gegeten. De jonge man die ons bediende deed zijn uiterste best om het ons naar zin te maken. Kortom eten was voortreffelijk, bediening was uitstekend en we hebben genoten. De jongeman die ons bediende deed vol enthousiasme zijn uiterste best, hij komt er wel.
Helaas niet goed de eerdere recensies gelezen. Erg spijt van. We hadden gereserveerd en waren aan de vroege kant. Helaas is Meneer 3 keer langs me heen gelopen zonder iets te zeggen dus uiteindelijk maar ergens gaan zitten. Na lang wachten er waren nog 3 andere tafels met 3 A 4 personen kwam hij bij ons en gaf ik aan gereserveerd te hebben, we moesten verplaatsen en dat is prima. Kregen wel water voor de honden. Drinken besteld, waarbij 2 spa blauw en ontvingen spa rood. We waren nog de kaart aan het bekijken en kregen amper de gelegenheid om rustig te kijken. Na het bestellen werd ons gevraagd om de nummers ipv de gerechten het werd het redelijk snel uitgeserveerd. Helaas was de hamburger niet zoals op de kaart en was de hamburger ook que smaak niet zoals je verwacht, maar ik over smaak valt te twisten één van de pannenkoeken was anders dan was besteld. Ook patat bij de burger was niet gaar. Er werd wel netjes nieuwe patat gebracht en het ontbreken van een van de ingrediënten van de pannenkoek werd met de nieuwe patat uitgeserveerd. Helaas was toen de pannenkoek al koud. Aan zijn reactie merkten we dat hij het vreemd vond dat we er iets van zeiden. Ook bij het afrekenen aangegeven dat ons verwachtingspatroon anders was en dat we het jammer vonden. Desbetreffende meneer ging volledig in de verdediging en blijkbaar lag het aan ons. In de spiegel kijken en bij jezelf te rade gaan is ook erg moeilijk, dat snap ik. Na een fijne avond te hebben gewenst en aangegeven dat wij hier niet weer komen zei hij alsnog tot ziens... In onze ogen iemand die alles van het bedrijf alleen wil doen, keuken, terras, afrekenen. Te druk in zijn hoofd waardoor het allemaal niet gaat zoals je zou verwachten. Jammer en teleurstellend voor deze prachtige locatie. Wij wensen hem alle goeds en hopen dat er een leerschool volgt. Hij heeft een Herman den Blijkertje nodig.
Update nav reactie eigenaar: wij waren met 5, niet met 8. U gaf zelf aan dat we een plekje mochten zoeken. We gingen niet weg vanwege wachttijd, we waren immers een middagje uit. We gingen weg vanwege uw onbeschofte houding. Gewoon in lijn met de rest van de reviews hier. Ga hier NIET heen, al helemaal niet met een Social Deal. Laat je niet afleiden door de vriendelijke reacties van meneer op alle slechte reviews, het is écht een hork. Wat een fiasco was dit bezoek, met een ronduit onvriendelijke en chagrijnige gastheer/eigenaar. We konden de ingang niet vinden, want daar waar we naar binnen liepen was het donker en er was niemand aanwezig. Uiteindelijk de eigenaar/kok getroffen, erg kortaf en onvriendelijk. Liep zo weg, dus we vroegen of we ergens konden zitten. We zochten een plekje in de zon, waarna de man zei “dat hij voor Social Deal niet zo’n eind ging lopen om het uit te serveren”. Snappen we volledig, maar de toon was zo respectloos en onvriendelijk. Uiteindelijk zo’n slecht gevoel bij deze man dat we weg zijn gegaan. Reactie: dan ga je toch lekker ergens anders heen. Klacht ingediend bij Social Deal. De eigenaar had tegen hen gezegd dat het druk was op het terras en ons daarom niet goed kon helpen. Er waren naast ons nog 2 mensen 1 stel dus. Er was verder niemand. Ook nog liegen dus. Geld kwijt helaas, heel jammer, maar we hebben bij De Karmeliet uiteindelijk een topmiddag gehad.
In tegenstelling tot de andere reviews hebben wij een positieve ervaring. We werden heel vriendelijk geholpen door een meisje. De pannenkoeken waren binnen normale tijd aanwezig en ze smaakten heerlijk. Alles verliep prima en gezellig. Wij zullen hier zeker nog een keer pannenkoeken gaan eten.Eten: 5/5
Gezellig gegeten na de speurtocht van de Beleverij. Bediening was erg vriendelijk! De aankleding is erg gezellig en sfeervol...met haard in het midden. Hebben nog een paar verbeterpuntjes: - voorraad pannekoeken van het buffet was beperkt, daar moest je lang op wachten. Wij vonden het niet zo'n punt maar kan me voorstellen dat anderen daar wel over kunnen vallen. - ingrediënten waren koud, misschien idee om bijv de spek, vlees deze was overigens erg droog, ui en champignons op warmhoudplaatjes te zetten? Misten kaas ;- Ook de borden waren erg koud, pannekoeken koelen daardoor te snel af. - het was er te koud. Als je vlak bij de haard zat ging het wel maar de andere gezinsleden die er wat verder af zaten hadden de neiging om een jas aan te doen Hopelijk kunnen jullie wat met deze feedback. Dat zou top zijn en dan komen we zeker nog eens terug Kindvriendelijkheid: Erg vriendelijk personeel voor de kids en lekker zoete versnaperingen voor op de pizza Parkeren: Ideale parkeerplaats voor de deur met genoeg ruimte...
Vandaag wilden we spontaan even met de kinderen eten. Toen die open bleek te zijn gelijk even een reservering gemaakt in de middag voor de zekerheid. Een paar uur later daar was het donker binnen, en loopt er iemand druk alles buiten op te ruimen in verband met de aankomende regen snappen we. Inmiddels is de beste man ons een drietal keer gepasseerd zonder iets te zeggen. Dus daarom maar even gevraagd of die open is. Nou nee eigenlijk niet, want het gaat regenen... Wij geven aan dat we online gereserveerd hadden op de site van De Smikkel en zijn reactie was... "Daar weet ik niets van en ik ga ook niet open." Zonder een excuus of een ander woord loopt de man weer naar buiten en laat ons verbouwereerd achter. Blijkbaar als het regent kan je dus niet binnen een tafel krijgen? Daarop maar een dorp verder een pannenkoekenhuis uitgezocht. Één waar we wel altijd vriendelijk behandeld worden. Typisch een geval van eens maar nooit weer.
Geen beste ervaring in dit restaurant. Binnen was het steenkoud, jas aanhouden was nodig. Bij bestellen van drankjes waren veel biertjes van de kaart niet beschikbaar, of bleek over de datum. De “huisgemaakte” tomatensoep smaakte niet huis gemaakt, eerder naar cup-a-soup. Champignonsoep bleek na bestelling toch niet aanwezig. Pannenkoeken waren gemiddeld. Speeltuin is nodig aan onderhoud toe, trampoline is gammel en onveilig. Kinderen hebben zich goed vermaakt binnen. Parkeergelegenheid is goed.
Pannenkoek en smikkelburger besteld . Pannenkoek was bijna koud en op de smikkelburger zat geen sla,tomaat,augurk, ui of saus . Dit stond wel zo op de kaart. En de meergranenbol was vervangen door een pide . Om ons heen ging er ook van alles mis. Heb het idee dat de kok het niet aan kan . Erg jammer dit . Hier komen wij niet weer.
Kinderfeestje van mijn dochter gevierd bij Smikkel. Smikkel is een laagdrempelig, gezellig en kindvriendelijk restaurant. Het beschikt over een unieke speelhal die is ingericht als skelterbaan en waar trampolines staan. De jarige kreeg mocht bij binnenkomst plaatsnemen op een speciaal versierde verjaardagstoel en de kinderen kregen ranja waarna ze ouderwets mochten spelen. Zonder uitzondering vonden ze dat fantastisch! Als ouder werden we ontzorgd door het vriendelijke personeel dat spelletjes met de kinderen organiseerde. De kinderen kregen een grote pannenkoek met stroop en poedersuiker, en ijs na. Als ouders werden we ook goed verzorgd. De speelhal is ruim, goed geventileerd en coronaproof. Kinderen kleden op buitentemperatuur want zaal is niet verwarmd. Kinderen in de leeftijd van 4 tot een jaar of 8 kunnen zich hier rustig een hele middag vermaken. De kinderen hebben een erg leuke middag gehad. Smikkel bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid