facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenadviesbureau van Laarhoven

Adres: De Dommel 15-17 , Best 5684 PP, NL
Telefoonnummer: 0499 329 150
Stad: Best
Route: De Dommel 15-17
Postcode: 5684 PP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Zoals je mag verwachten van een eenmanszaak ,goede service en persoonlijke benadering. Kwaliteit keuken is goed en van degelijke Duitse kwaliteit. Bij montage bleek een deurtje beschadigd maar dit was snel bij te bestellen en snel vervangen door deskundige monteur. Wellicht iets duurder dan de stunters op de markt maar dan kun je toch beter kiezen voor kwaliteit en vakmanschap. In het verleden eens een goedkope keuken aangeschaft maar de irritatie die je dan hebt verkleuring, en apparatuur die na 5 jaar al de geest geeft weegt niet op tegen een geringe meerprijs.
Gewoon doen wat er beloofd is, kortom alles volgens afspraak nagekomen. Keuken inclusief montage helemaal wat we wilden! Perfect.
Super geholpen, ben heel blij met de keuze die ik gemaakt heb. Vol vertrouwen kijk ik uit naar het plaatsen van de keuken.
Zoals we al gewend zijn, goede service
Goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid