facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenadviesaanhuis.Nl

Adres: 11E De Iis Baan, 8731 DW Wommels
Telefoonnummer: +31515338088
Stad: Wommels
Route: 11E De Iis Baan
Postcode: 8731 DW



op zoek naar gerelateerd: Keukenadviesaanhuis review, Keukenadviesaanhuis qasa, Onafhankelijk keukenadvies, Keuken kopen aan huis, Yngwie Stel keukens, Keukenadviseur, Keukenadvies aan huis Gramsbergen
Recensies
Slechte service, geen gehoor wanneer er een probleem is, komt afspraken niet na. Nooit meer!
Meedenken en persoonlijk advies. Goede aftersales zodat de keuken tiptop afgeleverd is. Super blij met onze moderne keuken met authentieke trekjes. Jelco en Jan: bedankt!
Mijn ervaring is van begin tot eind zeer goed. De heren komen hun afspraken na en leveren een uitmuntend eindprodukt. Niet te vergeten: ze denken vakkundig mee met de klant en hebben overal een goede oplossing voor.
Ik wordt hier altijd heel prettig ter woord gestaan, geholpen. Dikke aanrader!
We hebben hier al veel keukenapparatuur besteld en alles is dikke prima geleverd en geinstalleerd
In het begin goed advies en kwam betrouwbaar over, nu nog geen half jaar later is er service en wordt er geen oplossing geboden.
We zagen door de bomen het bos niet meer. Jelco heeft ons uitstekend geholpen bij het vinden van de juiste keuken. Wij zijn voorzien van de juiste informatie en zijn erg blij met onze gerealiseerde droomkeuken!
Correct afgehandeld
Vertaald door Google Top! Origineel Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid