facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keuken Sanitair Centrum Schuurbiers

Keuken Sanitair Centrum Schuurbiers

Info

Wij bieden u op 1500m2 een prachtige collectie keukens, badkamers, sanitair, tegelvloeren en nog veel meer!

Geschiedenis

Van origine is Schuurbiers een echt familiebedrijf met inmiddels meer dan 100 jaar ervaring. Ook hebben we één van de mooiste showrooms van West-Brabant. Kom ons uitgebreide assortiment van nationale en internationale keukens bekijken. Of laat u verrassen en inspireren door de nieuwste trends op het gebied van sanitair en badkamers. Tevens beschikken wij over een geavanceerd tekenprogramma zodat u het keukenontwerp, badkamerontwerp of het toiletontwerp direct kunt bewonderen.
Daar Schuurbiers een gecertificeerd bedrijf is, bent u er van verzekerd dat alleen vakkundige monteurs bij u over de vloer komen. Vanzelfsprekend wordt alles eerst vakkundig door ons ingemeten alvorens wij tot bestellen over gaan. Ook montage en het aanpassen van uw leiding- en elektrawerk behoren tot onze vele mogelijkheden. Wilt u uw gehele woning van binnen en wellicht ook van buiten aanpassen? Ook dit is geen enkel probleem.
Speciaal voor de kleintjes onder ons hebben wij een speelhoek ingericht. Terwijl zij zich vermaken tussen het speelgoed, kunt u op uw gemak rondkijken. Tevens is onze showroom voorzien van een lift en is toegankelijk voor mindervaliden. U kunt ons vinden in Wouw, regio Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen en Roosendaal.



"Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers is gevestigd in Wouw. Van oorsprong een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de regio Noord-Brabant. Wij beschikken over 1500 m2 showroom met een prachtige collectie keukens, badkamers en tegels.Badkamers: Voor ontwerp tot realisatie van uw badkamer met een ruime keuze aan sanitair, zijn wij met recht dé badkamerspecialist voor in de wijde omgevingKeukens: Voor het bekijken van een uitgebreid assortiment aan keukens met allerhande inbouwapparatuur, werkbladen, vloertegels en wandtegels bent u meer dan welkom. Als keukenspecialist kunnen wij u in onze keukenshowroom veel vertellenKom gerust eens langs in onze showroom!"
Adres:
Telefoonnummer: 0165 - 303834
Stad: Wouw



op zoek naar gerelateerd: Badkamers, Keller Keukens Roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf Eddy Peeters b.v. Bouwbedrijf Eddy Peeters b.v. 76 meter bouwbedrijf voor o.a. nieuwbouw, verbouw en renovatie
Bouwkundig Adviesbureau Di Wouda Bouwkundig Adviesbureau Di Wouda 942 meter Voor al uw bouwkundige engineering, nu in 3D !!!
Recensies
Dankzij Schuurbiers hebben wij een supergave mooie keuken! Ze blijven van start tot oplevering meedenken, doen wat ze beloven en leveren topkwaliteit. Zeer tevreden over het eindresultaat!
Een nieuwe keuken uitzoeken doe je niet zomaar, een goed advies is hierin onontbeerlijk. Niets word je opgedrongen, samen met Fa. Schuurbiers worden, in verschillende stappen, je wensen vertaald in een prachtig keukenontwerp. Als daarna het definitieve ontwerp ook nog vakkundig, tijdig, maar ook zeker tegen een leuke prijs wordt uitgevoerd, kunnen wij niets anders zeggen, dat wij hier uiterst tevreden over zijn. Naast het plaatsen van deze prachtkeuken zijn nog andere bouwactiviteiten door en via de Fa. Schuurbiers uitgevoerd. Ook over deze werkzaamheden stukadoor, elektricien, schilder… zijn wij uiterst tevreden. Serviceverlening is inherent aan Fa. Schuurbiers, top!!!
Wij hebben een keuken besteld via Schuurbiers. Tijdens de gesprekken werd er goed meegeholpen om tot een mooi ontwerp te komen. Dit was dan ook allemaal prima geregeld. Tijdens de installatie gingen er wat dingen mis. De keuken stond niet goed recht blad was niet waterpas gezet en verschillende apparatuur was niet aanwezig niet hun fout. Tevens hadden ze tijdens de installatie ook de nieuwe parket vloer beschadigd en de muur beschadigd. De keuken is de 2de keer dat ze zijn teruggekomen uiteindelijk netjes geinstalleerd en met de beschadiging van de vloer zijn we tot een compromis gekomen.
Het ontwerpen van onze badkamer en de twee wc's ging super goed. Het was prettig om alles te ontwerpen en uit te zoeken. Er werd op een reële manier naar de kosten gekeken en naar de mogelijkheden van ons huis. Ook het plannen en helaas het verzetten van de planning door ziekte van de aannemer, was totaal geen probleem. Dit was boven verwachting. Tijdens de verbouwing zelf kwamen er wel een paar problemen naar boven die wisselend werden opgelost. Het grootste probleem voor ons was de communicatie. Deze was minimaal tot niet aanwezig. Verder waren het vaklui die goed aan het werk waren wel zonder communicatie en op verschillende dagen en werktijden. Na de oplevering waren er nog een aantal onderdelen niet goed geïnstalleerd, het duurde werkelijk maanden en meerdere mailtjes/telefoontjes voordat dit werd opgelost. We raden Schuurbiers wel aan omdat het eindresultaat goed is en we blij zijn met de geadviseerde keuzes.Services: Tegelwerk
Na 2 bezoeken in de showroom en het goede advies en meedenken met mijn wensen had ik de complete keuken, badkamer, en toilet uitgezocht. De voorbereiding en complete renovatie met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel is perfect verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen en alles verliep volgens planning. Na de oplevering is alles goed doorgenomen en wat nog moest gebeuren keurig uitgevoerd. Een dikke pluim voor keuken sanitair techniek Schuurbiers! Ik ben er ontzettend blij mee. Een aanrader voor wie op zoek is naar een nieuwe badkamer, keuken of toilet. Ze leveren kwaliteit en een goede service.
Keurig netjes geholpen ondanks alle moeilijkheden rondom Covid-19. Andere leveranciers van Keller keukensmateriaal deden ontzettend moeilijk. Schuurbiers hierin zeer meegaand en constructief.
Op zoek naar een nieuwe keuken zijn we naar verschillende speciaalzaken geweest. We kwamen ook terecht bij Schuurbiers keuken en sanitair centrum. Specifiek waren we ook op zoek naar een bedrijf dat meer kon dan alleen een keuken plaatsen. Onze wens was om een kleine verbouwing te realiseren, met onder andere een nieuwe vloer met vloerverwarming, licht sloopwerk en stucwerk. Schuurbiers keuken en sanitair centrum had voor ons het voordeel dat zij alle werkzaamheden in één hand konden aanbieden. Een keuken uitzoeken is niet iets wat je in één gesprek kunt realiseren. Heel uitgebreid zijn we door Miranda geholpen in ontwerp en keuze van materialen van de keuken en advies omtrent de andere werkzaamheden. De planning en uitvoering van de werkzaamheden zijn soepel verlopen. De communicatie liep vlot en Miranda kwam zelf ook een paar keer langs om te kijken. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en woonkamer.
Uitstekend bedrijf met zeer deskundig en vriendelijk personeel. Ze hebben ons vlot en zeer goed geholpen bij de vervanging van het gascomfort door een inductie systeem, nieuwe afzuigkap, nieuwe inbouw koelkast en schuifladen. Een grotere afvoer voor de afzuigkap werd snel en deskundig geboord. Ook de aanleg van de nieuwe elektrische aansluiting werd door een creative elektricien vlot geklaard. Na installatie hadden we nog een klein electrisch probleempje, dat ook zeer snel en kundig werd verholpen.
Wij hebben gekozen voor een badkamer van Schuurbiers vanwege de professionele begeleiding bij de keuze van de materialen en het ontwerp van de badkamer. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De installatie is uitgevoerd zonder onderbrekingen, door zeer bekwame eigen vaklui die hun afspraken steeds nakomen. Iets wat in deze tijd zeker niet vanzelfsprekend is. Uitstekende service !! Hartelijk dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid