facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keuken Kampioen

Info

Welkom op de Facebook pagina van Keuken Kampioen. Blijf hier op de hoogte van alle trends op keukengebied. En ervaar waarom wij kampioen in keukens zijn.

Geschiedenis

Keuken Kampioen wint op alle fronten! Wij hebben het gehele proces van ontwerp tot productie en montage van keukens in eigen hand hebben met ons merk Steinhaus. Hiermee kunnen we uitstekend inspelen op uw wensen. Het resultaat is topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs, ook als het gaat om apparatuur van topmerken.
Daarnaast staan alle vestigingen van Keuken Kampioen bekend om de uitgebreide keuze, de vakkundige eigen bezorg-, montage-, en servicedienst. Ook hoeft u bij ons geen aanbetalingen te doen.

Keuken Kampioen heeft een eigen visie op keukens. Kernwoorden in onze visie zijn innovatie, kwaliteit, klantgerichtheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid.

Onze eigen fabrieken spelen een sleutelrol in onze visie. Onze mensen hebben oog voor detail, weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op hun vakgebied en kunnen uw wensen vertalen naar een keuken die past bij uw budget en uw eisen.

Adres: Waterloop 6, 5171 PX Kaatsheuvel
Telefoonnummer: (00)(31)(0)416539895
Stad: Kaatsheuvel
Route: Waterloop 6
Postcode: 5171 PX


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 12:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: keuken kampioen actie, keuken kampioen utrecht, keuken kampioen recensie, keuken kampioen waalwijk, keuken kampioen openingstijden, keuken kampioen cruquius, keuken kampioen klantenservice, keuken kampioen purmerend
Recensies
In 1 woord WAUWWWW! Wat een geweldig lieve mensen bij deze keukenkampioen. De service is uitstekend ! Het is ook nog eens gezellig om hier je keuken te gaan kopen. Een lekker hapje en drankje en een leuk praatje. Ik kan niet anders zeggen dan 1000maal dank! Dikke 10 voor jullie
De bestelde keuken is geplaatst! Wat is het allemaal goed gegaan. Twee dagen van te voren werden we gebeld dat de vriezer niet op tijd leverbaar was. Helaas maar geen ramp. Echter de ochtend van installeren stond er een koerier met de vriezer! Kijk dan merk je dat Keukenkampioen er alles aan heeft gedaan om de keuken op tijd te leveren. Het plaatsen is verzorgd door Frank. .... een echte vakman. Oog voor details, beheerst, gecontroleerd en nam uitgebreid de tijd om de keuken goed te installeren. Wij zij blij dat we bij Keukenkampioen onze droom keuken hebben gekocht.
Na een uitgebreid proces van ontwerp en advies door Rosemarie Kuysters van Keukenkampioen Kaatsheuvel, heeft afgelopen week de montage plaatsgevonden door een uiterst vakkundige installateur. Deze Koen van Wanrooij houdt er van om alles tip top op te bouwen en heeft dat ook uiterst deskundig en met de nodige trots volbracht. Enkele kleine zaken zullen nog aangepast worden en naar wij hopen zal de keuken ons het plezier opleveren wat wij ervan verwachten.
Nooit meer dat ik hier een keuken koop slechte kwaliteit blad laat al los na 2,5 jaar en ze komen je niet tegemoet
Zeer goed geholpen. Er werd naar onze wensen geluisterd en er werd heel proactief meegedacht. Ook tijdens de tweede afspraak werd de tijd genomen om zaken aan te passen. Maar dan: de factuur is betaald, de keuken is geleverd, maar er zijn een aantal punten niet in orde. Dan begint het circus over garantie. Kastje, muur, kastje, dressoir, muur. Ofwel: niemand thuis. Uiteindelijk na een aangetekende brief vanuit de rechtsbijstand zijn de zaken opgelost die onder garantie vallen. Erg jammer. Dit was de tweede keuken die we hier hebben gekocht, en tevens de laatste.
Halverwege 2021 ben ik hier geweest om een keuken aan de schaffen. Na twee bezoeken en goede service hebben we uiteindelijk de juiste keuken samengesteld voor een mooie prijs. Gaandeweg bleken er een paar kleine foutjes gemaakt te zijn die door andere collega’s opgelost werden aangezien ons contactpersoon naar een andere vestiging is gegaan, maar uiteindelijk is alles goed opgelost. Over een paar weken wordt de nieuwe keuken geïnstalleerd dus ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.
Wij zijn al jaren tevreden klant van keuken kampioen. Vandaag ook weer na goed advies van Alexander seegers onze dochter en schoonzoon geslaagd voor een prachtige unieke keuken op maat!!
Wij hebben in bengin oktober 2020 een keuken gekocht en laaten plaatsen door keukenkampioen Kaatsheuvel naar 2 dagen hebben we gemeld dat bij het plaatsen en kras is ontstaan en bij gewerkt met een zwarte stift .een monteur was geweest om te kijken en de klacht werd gelijk afgewezen. Naar de 4de keer dat er een monteur was geweest om te kijken zijden ze dat ze met een oplossing zouden komen en dat ze meerdere oplossingen zouden komen alleen dat duurde 4 weeken uit eindelijk krijgje een mail met 1 oplossing 150€ echt schandalig wij vragen voor een oplossing 5maanden mee bezig zeer slecht en dan hebje ook nog zelf de keuken monteur mee geholpen om de keuken te zetten omdat er zieken waaren zo gaan ze metje om zijn en Alsje belt komen ze het het bekenden afschuif systeem. Leuke firma
We hebben hier een geweldige keuken uitgezocht vandaag. Ook al gingen we hier totaal niet heen met de verwachting vandaag al een keuken te gaan kopen... Door de zorgvuldigheid en tijd die voor ons werd genomen deden we dat toch! Absolute aanrader!
Prima geholpen, Rose Marie neemt ruim de tijd en denkt ook "buiten de box". Daarnaast niet geheel onbelangrijk de kinderen werden goed beziggehouden door de gastvrouw Sylvia, die overigens ook heerlijk kookt. Helemaal geen minpunten jazeker wel, achteraf bleek dat de verkopers niet goed waren geïnstrueerd over de eindejaars actie, gelukkig zelf wel goed opgelet bij de actievoorwaarden op de website, scheelde uiteindelijk 1000,- dus wel de moeite waard. Helaas waren deze actievoorwaarden niet toegepast als wij zelf niet actief hier achteraan waren gegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid