facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keuken Design Hulst

Keuken Design Hulst

Info

Gespecialiseerd in maatwerk keukens en badkamers, wandmeubels, vloeren en plafondafwerking. Bij ons is heel veel mogelijk op aanvraag!

Geschiedenis

Keuken Design Hulst is gespecialiseerd in het inrichten van uw gehele keuken. We dragen zorg voor álle werkzaamheden die er bij het zetten van een keuken komen kijken.
Maar Keuken Design Hulst gaat nog een stap verder. Wij kunnen zorgen voor de volledige afbouw en renovatiewerken van uw woning.
Voordeel voor u:
Één aanspreekpunt die alles voor u coördineert en begeleid tot het mooiste resultaat.
Bij ons kun je ook terecht voor:
- Badkamer,
- Houten vloeren,
- Wandmeubels op maat,
- Kleinere aanpassingen in uw keuken zoals vervangen apparatuur, werkblad vervangen, deuren vervangen voor nieuwe of schilderen van de bestaande.
en nog veel meer!

Adres: Gentsevaart 46A, 4565 EW Kapellebrug
Telefoonnummer: +31 (0)114 31 92 55
Stad: Kapellebrug
Route: Gentsevaart 46A
Postcode: 4565 EW


Recensies
Super goed keukencentrum .... maar ook voor badkamers en woninginrichting ...... ook nog echt met de hand gemaakte keukens door vakmensen ..... dus wilt u echt iets aparts ga naar LENSEN !!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid