facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kettner NVM Makelaardij

Kettner NVM Makelaardij

Info

Uw makelaar in de regio Rotterdam

- verkopen van uw woning
- begeleiding bij de aankoop van uw droomhuis
- taxaties (NWWI) voor de hypotheek
- nieuwbouw

Geschiedenis

Klanttevredenheidsonderzoek, ondersteund door de NVM:

Hoog niveau van dienstverlening.
Respect, tijd en aandacht voor de klant en liefde voor het vak.
Professioneel en gediplomeerd personeel.
Een platte organisatie, wars van massawerk.
Al 30 jaar in Rotterdam Kralingen gevestigd als NVM-makelaars en beëdigd taxateurs.



"Kettner; sinds 1980 gevestigd in Rotterdam. Ons kantoor is gelegen aan de Kralingse Plas. Kettner Makelaars werkt uitsluitend met gediplomeerde beëdigde NVM Makelaars en beëdigd Taxateurs. Dit doen wij in een platte organisatie die wars is van massawerk.Kettner is gespecialiseerd als Makelaar Rotterdam. Hier kunt u terecht als u op zoek bent naar een woning in de wijken Rotterdam Kralingen, Rotterdam Noord, Rotterdam Oost, Rotterdam West & Rotterdam Zuid.Het is ook mogelijk uw huis te verkopen in Rotterdam met Kettner.Kettner Makelaars is daarnaast ook dé contactpersoon voor de nieuwe Rotterdamse stadswijk Nieuw Kralingen. Meer over Rotterdam Nieuw Kralingen leest u op onze website!Neem gerust contact op voor al uw huisvragen!"
Adres: Kralingse Plaslaan 9, 3062 DA Rotterdam
Telefoonnummer: 010 452 6555
Stad: Rotterdam
Route: Kralingse Plaslaan 9
Postcode: 3062 DA



op zoek naar gerelateerd: kettner makelaardij openingstijden, kettner te koop, nvm makelaar rotterdam, makelaar kralingen, maarten makelaardij, makelaar hillegersberg, funda, makelaar rotterdam centrum
Recensies
Enkele jaren geleden hebben we Kettner Ivo ingeschakeld als aankoopmakelaar. Hij was professioneel en handelde met kennis van zaken. Ivo heeft ons geholpen bij het plaatsen van juiste biedingen en kunnen voorkomen dat we soms “blind” erin gingen vanwege de roze bril. Uiteindelijk hebben we onze woning gekocht zonder hulp van de aankoopmakelaar. Ontbinden van de overeenkomst tegen annuleringskosten was totaal geen probleem en kon op begrip rekenen, ondanks dat Ivo al meerdere keren met ons op pad was geweest. Taxatie van de woning door Kettner Remco laten uitvoeren, snel geregeld met prima resultaat. Volgende keer bellen we Kettner weer.
Kettner Ivo heeft in korte periode woning van mijn ouders en woning van mijzelf succesvol verkocht. Heldere communicatie en commercialiteit wat je van een makelaar verwacht. Komt afspraken na en is altijd goed bereikbaar. Kan hem iedereen aanraden. Zeer tevreden!
Ontzettend te spreken over de diensten van Kettner Makelaardij. Zij hebben mij begeleid bij de verkoop van mijn oude woning, alsmede bij de aankoop van mijn huidige woning! Kundig, professioneel en klantvriendelijk! Ik ben verkocht!
Kettner heeft ons voor de tweede keer zeer goed bijgestaan in het verkoopproces van onze woning. Kettner blinkt uit in marktkennis en is een partij die in staat is om goed mee te denken met de klant.
Zeer geschikte makelaar. Zowel een goede ervaring met aankoop als verkoop. Ze nemen echt tijd voor jou verkoper, maar ook voor potentiële kopers van je huis. Ons huis was binnen 3 werkdagen verkocht ver boven de vraagprijs!
Hele slechte ervaring mee. Ik belde voor een geplaatst object op funda. Aan de telefoon gaf ik te kennen dat ik geen bezichtiging wenste, omdat ik het appartementencomplex al ken. Ik wilde een bod plaatsen zonder voorbehoud van financiering. De dame aan de lijn gaf aan dat ik niet kan bieden zonder vooraf eerst een van de drie bezichtigingsdagen te hebben bezocht, zodat iedere potentiële koper een biedlijst kan invullen en aan kan bieden aan de verkoper. Een dag voor de bezichtiging kregen we een telefoontje dat de woning is verkocht. Dit betekent dat de zowel verkoper een wellicht betere verkoopprijs is ontnomen en dat kopers een kans is ontnomen een eerlijke biedproces aan te gaan.
Deskundig, geïnteresseerd, meedenkend en bereikbaar. Dat is wat Kettner Makelaardij is en doet. Voor mij was de samenwerking een hele prettige ervaring. Zeker omdat je het verkopen van een huis niet iedere dag doet!
Onlangs de stijgende huizenprijzen in regio Rotterdam, heeft Kettner Makelaarskantoor mij goed geadviseerd en geholpen bij mijn aankoop van mijn nieuwe huis! Vakkundig personeel waarbij ik me direct op mijn gemak voelde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid