facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ketje's Mix

Ketje's Mix

Info

Ketje's Mix is een sfeervol restaurant op het ABC Westland te Poeldijk. Ketje's Mix is 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 21:00 uur.

Geschiedenis

Ketje's Mix is een klein, gezellig restaurant met een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Het restaurant beschikt over een terras met zicht op de altijd weer verrassende zee.

Elke maand brengen we één van onze luxe belegde broodjes onder de aandacht: het broodje van maand. En niet zonder reden: Ketje's Mix won verschillende prijzen voor haar broodjes en was meerdere malen finalist in de competie voor het 'Lekkerste broodje van Nederland'.

Adres: ABC Westland 101, 2685DB Poeldijk
Telefoonnummer: 0174-245111
Stad: Poeldijk
Route: ABC Westland 101
Postcode: 2685DB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Recensies
Prima eten voor een redelijke prijs en zeer vriendelijk personeel. De omgeving en sfeer binnen laat iets te wensen over.
Mooie zaak met een nette brede menukaart. Heerlijke salade gegeten op het buitenterras. Super vriendelijke en gastvrije bediening. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Altijd heerlijk om te eten. We komen hier vaak voor lunch of diner. Leuke sfeer en vriendelijk personeel!Eten: 5/5
Het eten smaakte prima. De bediening vlot en vriendelijk.Eten: 5/5
Ketjes Mix, goed personeel. Alles was heerlijk. Zelf nam ik breekbrood vooraf met smeersel. Het was lekker vers gebakken en mooi gepresenteerd. Mijn man genoot van de uiensoep, voor hem altijd te weinig wanneer het goed smaakt. Daarna 3 slibtongetjes met een bakje goed gevulde salade en een frietmandje goudbruin gebakken patatjes. Mijn hazelnootijsje was de kers op de taart. Mijn man had biefstuk van de haas, mooi op temperatuur. Dat is helaas de laatste tijd bij anderen niet zo. Op een rustig plekje hebben we genoten van alles. Ook voor een goed zondagsontbijtje kun je er terecht. Voldoende mogelijkheden, niet moeilijk doen en fijne plek om te gegenieten van een behoorlijk uitgebreid ontbijt. Verse jus 'd orange, en vruchtenschaaltje, thee of koffie, gebakken eitje waarbij gevraagd wordt hoe je hem wilt hebben, diverse soorten hartig beleg en een jammetje. Wil je meer boter of meer jam, ook dat is geen probleem. Uiteraard vers gebakken harde pistoletjes en croissants. Kortom voor ons een goede start van de week. En voor het geld hoef je het niet te laten. Ga zelf maar kijken, je zult blij verrast zijn.
Geweldig! Bediening is snel, vriendelijk Eten was snel klaar en het was heerlijk
Goed eten, vriendelijk personeel. Alleen als mindervalide absoluut AF te raden. Het wordt je erg moeilijk gemaakt om over de te hoge drempel en de krappe hal met een deur die naar je toe open gaat binnen te komen. Niet bepaald een welkom!!! Helaas voor ons de laatste keer. Rolstoeltoegankelijkheid: Totaal niet rolstoelvriendelijk!!@ Mijn man kwam in een kleine scootmobiel. De drempel was véél te hoog waardoor hij vast kwam te staan. En eenmaal binnen in het kleine halletje ging de deur ook nog eens naar hem toe open om het restaurant in te komen. Eigenlijk best schandalig dat het je als mindervalide zo moeilijk gemaakt wordt om een happie te eten.
Lekkere broodjes en verse salades. Ruime keuze uit zeer gevarieerd menu. Prijswinnende broodjes, en dat proef je. Goed bereikbaar met de auto, gratis parkeren voor de deur. Wel vaak erg druk, dus reserveren gewenst.
Wij hebben heerlijk ontbeten, vriendelijk personeel. En meer dan genoeg broodjes en beleg.
Een gezellige zaak met een heel aardige bediening. Parkeren: Een fijne locatie met ruim voldoende parkeergelegenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid