facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ketjapp

Info

Ketjapp is dé smaakmaker op het gebied van zakelijke mobiele applicaties.

Geschiedenis

Wij houden ons uitsluitend bezig met app ontwikkeling. Dat is waar we goed in zijn, en dat is wat we doen. Alléén voor de zakelijke markt. Kortom: wij focussen puur en alleen op de app-behoefte van vooruitstrevende ondernemers en bedrijven. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in deze branche.



"Wij zijn dé app smaakmakers van Nederland. Wij maken jouw app namelijk niet alleen - we maken hem smaakvol, met een scheutje Ketjapp. Dat betekent dat we niet werken volgens een ‘u vraagt, wij draaien’ principe, maar dat we samen om tafel gaan zitten om de beste app te ontwikkelen die je je kunt bedenken.We zijn goed in wat we doen. Onze app-ontwikkelaars zijn stuk voor stuk expert op hun eigen gebied. Een divers team, dat samen de beste resultaten neerzet doordat elk lid de juiste tools in huis heeft. Samen met jou, welteverstaan. Of je nu uit de zakelijke wereld komt of een consumentenapp voor ogen hebt. Met jouw visie en kennis van de markt en ons expert-team, bouwen we de app samen - voor het beste resultaat."
Adres: Schoutlaan 30a, 6002EA Weert
Telefoonnummer: 0495-571035
Stad: Weert
Route: Schoutlaan 30a
Postcode: 6002EA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Native app kosten, App ontwikkeling, Ik wil een app laten maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diploc Diploc 589 meter Diploc is a Dutch based company providing complete solutions for international compan...
My Webshop My Webshop 736 meter Specialist in WooCommerce & WordPress Wij bieden je de meest efficiënte en gebruiksv...
Recensies
Wij werken al enkele jaren met volle tervredenheid samen met Ketjapp. Dit heeft al geresulteerd in enkele mooie producten. Indien er vragen zijn, wordt er gelijk actie ondernomen. Communicatie is altijd zeer duidelijk en klantvriendelijkheid is top.
Na mijn samen werking met Ketjapp vanuit BASF Vegetable Seeds / Nunhems Netherlands kan ik het volgende zeggen. Ketjapp is een open, transparant vakkundig bedrijf dat vraagstukken snel begrijpt en doeltreffend aanpakt.
Wij werken inmiddels al geruime tijd samen met Ketjapp. Dit heeft al tot mooie resultaten geleid. De samenwerking met Ketjapp ervaren we heel positief!
Prettige duidelijke communicatie. Professioneel bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid