facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kesk

Kesk

Info

Waar het genieten is van kunst!

Geschiedenis

Kesk-Art gaat haar derde jaar tegemoet na succesvolle twee jaren, waarin zij ruim 6000 bezoekers mochten ontvangen.

De collectie van de galerie wordt gekenmerkt door haar hoge kwaliteit en door kunstkenners, waaronder een aantal conservatoren, zelfs museaal genoemd.

De collectie omvat vele stijlen van schilderkunst, waaronder werken van Ahmad Haraji welke reeds is doorgedrongen bij ambassades in het Midden-Oosten en een bijzondere collectie bronzen sculpturen, waaronder werk van Martin Hogeweg,Erik Goede exclusief te koop is bij galerie Kesk-Art. Deze beelden zijn van ongekende schoonheid.

Nederlandse topschilders in galerie Kesk-Art zijn o.a. Pieter Verstappen, An Luthart, Toos van Holstein, Noud Adams, Janneke Hengst en Gerrit Wijngaarden en daarnaast vindt u er werk van de beroemde beeldhouwer, Frank Bogaard en Mark van den Heuvel. Zeer apart en fraai is het dimensionaal werk van Leen Loef.

Vele Kunstenaars hebben een vaste plek gevonden in galarie Kesk-Art en wisselen regelmatig hun werk en laten ook werk in stock staan.
Daarnaast zijn er kunstenaars, welke on de drie maanden een andere expositie ruimte kiezen.

Naast schilder- en beeldhouwkunst biedt galerie Kesk-Art regelmatig glaskunst van o.a. Louis la Rooy, keramiek en houten objecten aan. Hierdoor wordt het mogelijk een zeer breed scala van kunst aan het publiek aan te bieden.

Een bezoek aan galerie Kesk-Art zal in uw herinnering blijven, waarbij een fijne sfeer en een prachtige huisvesting .Súd 114 te Workum

U bent altijd welkom op de openingstijden, daarbuiten kunt u natuurlijk altijd een afspraak met ons maken.

Graag zien we u in galerie Kesk-Art

Klaas en Sofie

Adres: Súd 114, 8711CX Workum
Telefoonnummer: 0630590478
Stad: Workum
Route: Súd 114
Postcode: 8711CX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemengd koor Sjongsum Gemengd koor Sjongsum 397 meter Songsum, het gezelligste koor van Workum bestaat uit ong. 20 leden. Muziek van alle t...
HNK/R Gigs & Pics HNK/R Gigs & Pics 470 meter Fotografeert, schildert, organiseert en inspireert. Veel met mensen en muziek.
T dophok T dophok 1 km bier bier bier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid