facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kerstevenement Kolhorn

Kerstevenement Kolhorn

Info

Op 15 en 16 december zal Kolhorn geheel in teken staan van de Kerst!
Met diverse kramen door het dorp heen bij de bewoners thuis en in de kerk

Geschiedenis

Kerstdorp Kolhorn.

In december wordt in Kolhorn een "kerstmarkt" georganiseerd. De inwoners versieren hun huizen en tuinen met lichtjes waardoor het toch al pittoreske dorpje een lust voor het oog zal zijn.

Het startsein wordt gegeven op vrijdagavond bij De Horn, wanneer de inwoners, onder het genot van chocomel, glühwein en kerstliedjes op de achtergrond, de lichtjes in de ‘dorpskerstboom’ ontsteken.


Zaterdag is er tussen 15:00 en 21.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur van alles te zien, te beleven, te maken en te kopen. Er staan kramen in de kerk en u bent van harte welkom bij de inwoners thuis. Verder kunt u de Kerstman en een levende kerstboom tegenkomen.

Alle deelnemers zullen duidelijk herkenbaar zijn en de locaties genummerd. Om niets te missen wordt aangeraden de nummering te volgen; zo komt u vanzelf langs alle deelnemers en langs alle mooie plekjes in Kolhorn.

Voor verdere informatie over het aanbod en de tijden verwijzen wij u graag naar onze flyer, die bij alle deelnemers ligt en naar onze Facebookpagina: Kerstevenement Kolhorn.

Adres: Het hele dorp, 1767 Kolhorn
Stad: Kolhorn
Route: Het hele dorp
Postcode: 1767


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kolhorn 600 jaar Kolhorn 600 jaar 103 meter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid