facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kerstboomkwekerij De Nordman

Kerstboomkwekerij De Nordman

Info

Kerstboomkwekerij De Nordman.
Brabantstraat 2 te Volkel.

Geschiedenis

Met meer dan 20 jaar ervaring, een divers aanbod van kerstbomen en een uitstekende service is De Nordman in Volkel de plek voor de aankoop van uw kerstboom.

Door onze ruime ervaring kunnen we u voorzien van een advies op maat. Het aanbod is zeer divers. Van een kleine blauwspar in pot tot een Normandspar van 3,5 meter. Welke soorten en maten we verkopen leest u onder het kopje soorten. De Nordman verkoopt zowel gezaagde bomen als bomen met kluit. Door de veelal eigen kweek kunnen wij u de garantie geven dat de boom 'vers' is. Inpakken van de bomen is geen probleem en alle bomen staan uitgebreid uitgestald. Vieze voeten, een nat pak en gehannes tijdens het vervoer van uw boom behoren daarmee tot het verleden.

Ook het 'zetten' van uw kerstboom hoeft niet moeilijk te zijn. Al 12 jaar verkoopt De Nordman het Easy-Fix systeem. Inmiddels gebruikt ruim 60% van onze klanten de Easy-Fix, en dat tot grote tevredenheid! Met dit systeem wordt het opzetten van uw kerstboom een fluitje van een cent. Meer daarover leest u onder het kopje Easy-Fix. Kortom, kerstboomkwekerij De Nordman voorziet u van alle gemakken. Het enige wat u nog moet doen is het uitzoeken van uw kerstboom. Maar ook daarbij helpen we u graag.

Graag tot ziens bij De Nordman.



"Kerstboomkwekerij De Nordman kweekt al meer dan 25 jaar hun eigen bomen. Gegarandeerd verse bomen van eigen land en altijd de beste service. We hebben EasyFix systemen welke het opzetten van een kerstboom erg makkelijk maakt.Iedereen is van harte welkom op de Brabantstraat in Volkel !"
Adres: Brabantstraat 2, 5408 PS Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0413-273840
Stad: Volkel
Route: Brabantstraat 2
Postcode: 5408 PS


Recensies
Mooi bedrijf om prachtige bomen te kopen. Nog nooit geen problemen mee gehad en een zeer nette prijs.
Ieder jaar weer halen we hier een prachtige boom!
Nog nooit zo'n slechte boom gehad. Na een paar dagen al gaan hangen. Ondanks de waterbak waar hij in staat. En dat voor een Nordman van 40 euro.. Denk dat ze hem veel te vroeg uit de grond hebben gehaald. Opruimen ging ook niet makkelijk. Zoals te zien op de foto.
Mooie kerstbomen en zeer behulpzaam personeel.
Nergens kun je een mooiere kerstboom kopen dan hier! En de hulp die ze bieden is SUPER!
Super goeie kerstbomen. Naaldvast. Dagvers. Super handig met de voetstandaard. Eenmalig aanschaffen gaat jaren mee.
Verse boompjes, veel keuze in verschillende rassen en vooral: kaarsrechte boom als je hun het gat laat maken in de stam en een goede voet gebruik ook daar te koop
Tja, wel duur 30 euro voor een boom , én alleen contant betalen.
Prima service en veel keuze.
Super! Mooie bomen. Prijs- kwaliteit verhouding is goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid