facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kerst Sprookjesfestijn Wijchen

Kerst Sprookjesfestijn Wijchen

Info

Save the date: zat. 21 en zon. 22 december '19 Kerst Sprookjesfestijn in Wijchen. Muziek, verhalen, levende sprookjesfiguren, workshops en nog veel meer!

Geschiedenis

Er was eens een Winterkoningin die het Gelderse kasteeldorp Wijchen omtoverde tot één levend sprookje voor jong en oud. Op zaterdag 17 en zondag 18 december vindt voor de vierde keer het Kerst Sprookjesfestijn plaats. De mooi verlichte molen, het indrukwekkende 14e -eeuws kasteel, de ijsbaan op het marktplein en sfeervol verlichte winkelstraten maken Wijchen in het weekend voor Kerst tot een waar kerstsprookje. Overal worden wintersprookjes en kerstverhalen verteld en uitgebeeld. Warme chocolademelk en duizenden lichtjes maken het sprookje compleet. Sta oog in oog met de vele levende etalage-sprookjesfiguren, geniet van de culinaire winterse delicatessen en bezoek het Levend kerstverhaal bij de kerk. Wijchen ademt de magische sfeer van Kerst, terwijl u al uw kerstinkopen doet.



"Het Kerst Sprookjesfestijn duurt een week dit jaar! Van vrijdagavond 18 december t/m donderdag 24 december staat het centrum van Wijchen in het teken van kerstsprookjes, winterfiguren en natuurlijk Wijcheline.Nieuw dit jaar: het sprookjesboek, met hierin alle verhalen van afgelopen jaren, leuke DIY’s, tutorials en winacties. Te koop vanaf begin december via de website van Wijchen= / Wijchenis"
Adres: Centrum, Wijchen
Telefoonnummer: 06 18678833
Stad: Wijchen
Route: Centrum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Emporium Emporium 3 km Geweldig feest en wat een prachtige locatie! Zo'n leuk recreatiegebied, hier ga ik ec...
Recensies
Wat een prachtige happening weer! De honderden vrijwilligers hebben er weer een prachtig festijn van gemaakt, en ik heb alleen maar blije kindergezichtjes gezien. Ik kijk nu al uit naar de volgende editie!
Geweldig event in Wijchen natuurlijk! Ondersteunt door het sprookjesboek van Wijcheline, te koop via de webshop.wijchenis.nl
Initiatieven als deze zijn top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid