facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kerssies

Kerssies

Info

Kerssies:
Administratiekantoor
Assurantie- en adviesbureau
Makelaardij

Geschiedenis

Administratiekantoor Kerssies B.V. verleent al sinds 1990 administratieve diensten aan zowel ondernemers als particulieren. Administratiekantoor Kerssies B.V. is een kantoor dat werkzaam is binnen het gehele MKB. Van stratenmaker tot sportschool, van produktiebedrijf tot autohandel. Voor al deze klanten verrichten wij voornamelijk (financieel) administratieve werkzaamheden.

Diensten voor particulieren
Dankzij onze ervaring met belastingaangiften en onze gedegen kennis van de laatste regels, kunnen wij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting efficiënt en grondig behandelen. Daarnaast verzorgen wij ook de aanvraag huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag, en de voorlopige teruggave inkomstenbelasting.

Medio 2006 hebben ook Assurantie- en Adviesbureau Kerssies B.V. en K&K Makelaardij B.V. zich in ons pand gevestigd.



"Hypotheken, verzekeringen & financieel advies.Iedereen wil graag maximaal profiteren van de beschikbare financiële en fiscale mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor een objectief advies en deskundige begeleiding bij belangrijke financiële beslissingen.Kerssies Hypotheken & Verzekeringen focust zich op het adviseren en bemiddelen in hypotheken en verzekeringen. U kunt bij ons terecht voor informatie inzake de financiering van uw woning, een geplande verbouwing of het oversluiten van uw huidige hypotheek. Vanzelfsprekend kunt u ook voor allerlei verzekeringen bij ons terecht.Een weloverwogen maatwerk advies voor een gezonde financiële rust!HypothekenHypotheken zijn maatwerk."
Adres: Jonkerlaan 2, 7671 GM Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546-659805
Stad: Vriezenveen
Route: Jonkerlaan 2
Postcode: 7671 GM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemendal Hypotheken Bloemendal Hypotheken 386 meter Bloemendal Hypotheken is er op gericht om u meer inzicht te geven in uw financiële po...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid