facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kersenfestival Cothen

Kersenfestival Cothen

Info

Dit jaar het 16e Kersenfestival in de Kersenboomgaard van Theo en Martine Vernooy in Cothen, op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016.

Geschiedenis

Bewonder de hoogstamboomgaard en geniet van een informatieve wandeling of rondleiding tussen onze fruitbomen.
De hoogstamboomgaard is een waar agrarisch monument met zijn vijftien oude kersenrassen die allemaal weer anders smaken. Er wordt ook volop geïnvesteerd in laagstamteelt. Op 9 hectare staan 30 nieuwe kersenrassen. Breng een bezoek aan Het Kersenmuseum, zodat u alles te weten komt over de kersenteelt. Uiteraard zijn er kersen te koop en allerlei kersendelicatessen zoals: kersengebak, kersenijs, kersenwijn en kersenbier. Elke leeftijd kan zich hier vermaken! Kortom; beleef de sfeer van de kersen!

Adres: Groenewoudseweg 18, 3945 BC Cothen
Telefoonnummer: 0343-562799
Stad: Cothen
Route: Groenewoudseweg 18
Postcode: 3945 BC



op zoek naar gerelateerd: Kersenfestival Wijk bij Duurstede, Vernooy kersen Cothen, Groenewoudseweg 18 Cothen, Kersen te koop Cothen, Kersenhut Cothen, Kersen kopen op zondag, Landwinkel de Kersenhut 3945 BC Cothen, Kersen Spiegelweg Cothen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vasa Sport Vasa Sport 2 km Vorig jaar voor het eerst kennisgemaakt met Vasa Sport en een geweldige reis gehad in...
Recensies
Dagje uit met Nooteboom. Was een heel leuke dag. Heerlijke kersen gegeten en gekocht. Museum was ook leuk.
Heerlijk kersen geproeft en ook nog gekocht ik de moeite waard om het oude museum te bezoeken daar en lekker onder de kersen bomen je kersen op te peuzelen .
Mooie rondleiding. Kersen super lekker.
Heerlijke kersen gekocht. 3 verschillende soorten € 5 per kg. Ook een winkel met eigen en streekproducten inclusief cafetaria. Zaterdag om 16 uur dicht, dinsdag weer open.
Heel leuk om te zien hoe veel sortener zijn en heele gote hektaren Museum ook interessant en lekker kersen proeven & kopen. Zuur tot zoet het was top.
Heerlijke kersen! Er zijn aan de overkant van de Lek kersententjes in overvloed. Maar hier hebben ze ten minste echte Vroege Duitsers. Dat heerlijke ras kom ke niet vaak meer tegen.
Gisteren bij het kersenfestival geweest in Cothen. 24/ 6/ 2023. Kijk op mijn rekening, is er 2 x € 10,- eraf gehaald voor parkeren voor 2 auto's. Waar kan ik naar toe bellen..................
Wat een leuke plek in de boomgaard,aan het begin van het kersenseizoen. Hebben heerlijk lunch op en gesmikkeld van de 1e kersen
Lekkere lunch, koffie, thee en een biertje genuttigd. Mooi uitzicht over de boomgaard. Voor de kinderen, skelters, traptrekkers en een trampoline. Ook een kinderkaart.
De kordia is niet lekker zelfs zurig maar wel 10 euro vragen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid