facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kers Elektro Reparatie Service

Kers Elektro Reparatie Service

Info

Reparatie van alle soorten en merken witgoed andere huishoudelijke apparaten.
Voor meer informatie : www.kerselektro.nl. #kerselektro

Geschiedenis

Kers Elektro Reparatie Service repareert alle merken en soorten witgoed en andere huishoudelijke apparaten. De reparatie wordt snel bij de klant thuis uitgevoerd, want in de 5 servicebussen de meeste onderdelen aanwezig. Een kapotte wasmachine, wasdroger, koelkast, vaatwasser, magnetron, diepvries of kookplaat komt altijd ongelegen. Kers Elektro Reparatie Service uit Heerde weet dat, vandaar dat u bij ons snel en goed wordt geholpen. De monteurs blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door cursussen van bekende merken.

We zijn één van de eerste 20 bedrijven die de erkenning "Erkend UNETO-VNI Elektrotechnisch Reparatiebedrijf" hebben behaald!

Waarom Kers Elektro Reparatie Service?
•Korte wachttijden
•Onafhankelijk advies
•Snelle reparaties
•Voor winkelier en particulier
•Lid van Uneto-VNI
•Erkend UNETO-VNI Elektrotechnisch Reparatiebedrijf
•Reparaties van alle merken witgoed, keukeninbouwapparatuur en huishoudelijke apparaten.

Wij repareren alle merken, waaronder bekende merken zoals: Miele, Siemens, Bosch, AEG, Bauknecht, Atag, Pelgrim, Zanker, Zanussi, Whirlpool, etc., maar ook minder bekende merken. De apparaten die we repareren zijn oa. vaatwasser, wasmachine, wasdroger, koelkast, diepvries, magnetron, kookplaat, afzuigkap, oven en al het andere witgoed in de regio Zwolle, Apeldoorn, Deventer, nl: Heerde, Wapenveld, Veessen, Vorchten, Hattem, Marle, Epe, Vaassen, Emst, Zwolle, Apeldoorn, Terwolde, Nijbroek, Welsum, Twello, Deventer, Schalkhaar, Colmsgate, Bathmen, Gorssel, Voorst, Zutphen, Olst, Wijhe, Wenum Wiesel, Beemte, Oene, Nunspeet, Ermelo, Putten, Harderwijk, Wezep, Oldebroek, Hattemerbroek, Zalk, Kampen, Genemuiden, Hasselt, Staphorst, Veluwe, Gelderland. Verder werken we 1 dag per week in de regio Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Lelystad. In deze regio zijn er in overleg ook mogelijkheden.



"Reparatie van witgoed, huishoudelijke apparaten en koffiemachines."
Adres: Veldweg 8b, 8181 LR Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0578-696729
Stad: Heerde
Route: Veldweg 8b
Postcode: 8181 LR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boretti Afzuigkap reparatie, Kers Deventer
Recensies
Vriendelijke monteur die onze vaatwasser binnen een half uur weer van nieuwe scharnieren had voorzien!
Snel en vakkundig gemaakt onze inbouw koffie machine
Super service! Na een maand gedoe met zgn. reparatiebedrijven die niet kwamen opdagen werd Kers geadviseerd. Kwamen binnen 2 dagen, vakkundige reparatie, snel en vriendelijk. Top! Kan het iedereen aanbevelen.
Fijn dat je online melding kunt maken van de reparatie. Je wordt terug gebeld dat is over het weekend soms wat lang, zeker als je wasmachine het niet doet :-p , maar daarna waren ze gelijk de volgende dag bij ons. Goede prijs, goedkoopste van wat ik in de regio online kon vinden. En ook nog een super vriendelijke en attente monteur. Bij een volgend euvel bel ik als eerste met Kers.
Onze afwasmachine was defect en monteur kwam langs. Was eerste keer snel klaar, maar na wasbeurt bleek deze nog te lekken. Hierna kwam monteur weer langs en bleek dat er een rubber vervangen moest worden. Na test leek alles in orde, maar ook dit keer bleek dat niet afdoende. Vervolgens werd machine meegenomen en keurig gerepareerd teruggebracht. Door Kers werd maar 1 prijs gerekend. HULDE voor deze fantastische service!!! Update: Uiteindelijk kregen we een maand later een vette rekening opgestuurd terwijl de gene die onze afwasmachine heeft gerepareerd zei dat het goed was qua prijs..
Ik vond het geweldige goede service van Kers hoor hij belde mij op en vroeg wat er aan de hand was met de wasmachine ik zei nou hij centrifugeert niet mij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid