facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kernhem Pannenkoekenboerderij

Kernhem Pannenkoekenboerderij
"Gezellig pannenkoekenrestaurant op een mooie locatie in Ede. Met speeltuin en speelkamer voor de kinderen."
Adres: Kernhemseweg 3 , Ede gld 6718 ZB, NL
Telefoonnummer: 0318 651 812
Stad: Ede gld
Route: Kernhemseweg 3
Postcode: 6718 ZB


Openingstijden

Woensdag: 16:00-20:00
Donderdag: 16:00-20:00
Vrijdag: 16:00-20:00
Zaterdag: 12:00-20:00
Zondag: 12:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: pannenkoekenhuis langenberg, pannenkoekenhuis veenendaal, pannenkoeken& partyboerderij kernhem ede, kernhem openingstijden, pannenkoekenhuis bennekom, pannenkoekenhuis lunteren, pannenkoekenhuis ede, pannenkoekenhuis de langenberg ede menukaart
Recensies
Goed. Poffertjes lekker. Aardige bediening. Eén tip: een mooie NETTE menukaart. Dit was nu een grijszwarte smoezelige kreukelige omgekrulde map met plastic inlegvellen. Zag er niet fraai niet hygiënisch uit. Doe b.v. harde makkelijk te reinigen kaft voorop met mooie foto's of tekening.Toch een soort visiteplaatje voor jullie restaurant.
Persoonlijk vind ik dat ze hier de lekkerste pannenkoeken van het westelijk halfrond maken. Lekker groot en luchtig. Het is niet altijd overal schoon en fris. Kinderen kunnen lekker rondlopen. Er is een speelkamer en buiten een grote speeltuin. Er is gratis parkeerruimte. De omgeving is prachtig.
Het eten was echt heerlijk! De tompouce pannenkoek is écht de lekkerste pannenkoek die er bestaat!Eten: 5/5
Super leuk zaakje en goed gegeten. Vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Super mooie locatie een plek met veel potentie! Maar dat deze tent überhaupt nog open is, ben gewoon in shock!! Het is hier vies, ongezellig, meubilair op het terras aan vervanging toe…. Speeltuin is niet veilig, wipkip zit los, het springkussen onder de viezigheid en schimmel. Wij hebben een drankje gedaan en zijn snel weg gegaan, nooit meer!
Dat dit bedrijf nog bestaat, vind ik knap. Ik heb wel gehoord dat hier een hope fake reviews zouden staan. het kan niet zo zijn dat wij bij thuis aankomst alle 3 hebben overgegeven, ik hoor dat ik niet de enige ben hierin. ''toeval'' de ander dezelfde dag niks mankeer en zelfs hier de volgende dag weer besloot te eten? wat het nog slechter maakt is dat je geplet wordt door alles op mekaar te proppen, en daar je loon mee verdient. Mja als je stikkende honger heb kan ik het misschien ergens nog bedenken. Succes met verkopen van deze kleffe - panneklefkoekken
Leuke, goede pannenkoekenrestaurant. Buiten een prima speeltuin en binnen een hele speelhoek. Voor ouders met kleine kinderen helemaal perfect! Prima prijs voor prima pannenkoeken. 3 persoonlijke aandachtspuntjes: Binnen naar mijn smaak iets te weinig natuurlijk licht en inrichting is gedateerd. Maargoed.. dat hoort ook weer een beetje bij een pannenkoekenhuis. Mentkaart werkt via QR-code. geen idee wat hier de winst van is. Vind het persoonlijk een beetje irritant. De kaart staat volgens mij al jaren vast dus dat zal het niet zijn. Leuke cadeautjes bij de kindermenu's met muntje mag je uit een bak met cadeautjes zoeken deze cadeautjes worden regelmatig aangevuld. Wel een hoog 'ali-express' gehalte. Zonder te willen zeggen dat alles verantwoord en duurzaam speelgoed moet zijn, ligt hier wel een kans denk ik. Ruime kaart met veel variatie in pannenkoeken Leuk en vriendelijke personeel. Wij komen er vrij regelmatig. Een aanrader voor als je in de buurt bent.
De eerste keer dat we hier een tafel vroegen was alles bezet. Goed teken! Veertien dagen later was op de zaterdag van de Airborne wandeltocht genoeg plek, we mochten zelf een plekje uitzoeken. Toen we éénmaal zaten keken we even rond. Een oud gebouw dat hoort bij het landgoed, simpel gestoffeerd, houten plankenvloer en dito tafels. Geen kleedje op de tafels. Om iets uit te zoeken moet je eerst één of andere app downloaden. Hmmmm…dat is niet zo gastvrij. Ben je daar eerst druk mee bezig terwijl de tong op de schoenen hangt. Na even wachten  werd er gevraagd of we iets wilden drinken. Ja maar wat? Dat is lastig zonder menukaart. Afijn dat was toch niet zo'n probleem want die werd vlot uit de hoge hoed getoverd en maakte het kiezen gemakkelijker. De keus viel op een pannenkoek kaas/spek. De wachttijd was niet heel erg lang. Vanaf waar we zaten zagen we de pannenkoekenbakker bezig. Nadat we bestek kregen kwam de pannenkoek dan ook snel op tafel. Kennelijk is de pan van de pannenkoekenbakker van zo'n groot formaat dat de pannenkoek niet op het kleinere bord past. Gelukkig had de bediening een servet over haar arm, maar dat de pannenkoek ruim over het bord op de tafel hangt is niet zo smaakvol, omdat er geen papieren onderlegger vooraf op de tafel wordt gelegd. Dat doet afbreuk aan het genieten van  je pannenkoek die overigens een heerlijke geur heeft en ook goed smaakt, zeker met wat Van Gilse stroop uit de welbekende fles. Na afloop was het tijd voor het toetje. De keus was snel gemaakt en omdat het die dag behoorlijk warm was kozen we voor ijs. Je krijgt dan softijs in een sorbetglas dat eenvoudig is opgemaakt. Wat nootjes of aardbeien. Heb je de opmaak verorberd dan blijft er alleen het softijs over. Dat heb ik wel eens anders gezien, ook al gebruik je softijs. Wanneer je hier tevreden mee bent is dit een leuk adres en blijft het voor mij op 3 sterren steken.
Goede parkeer mogelijkheden. Mensen die slecht ter been zijn kunnen voor de deur uitstappen.terras en kinderspeeltuintje zijn aanwezig. Gezellige sfeer ,stoelen zitten goed maar voor oudere mensen zou stoel met leunig beter zijn. Heerlijk pannekoeken ,heerlijk dun en ruim en goed beleg. Service en bediening is goed. Ik had de Veluwse panndkoek en was zeer lekker. Mijn vrouw had Moestuintje die was ook zeer lekker. Mijn moeder van 93 had een kinderpannekoek appel rozijn en die was ook heerlijk . Complimenten voor de Kok. We komen graag weer Kindvriendelijkheid: Kinderzitjes genoeg aanwezig.. Speeltuin. En verrassingen bij een kinderpannekoek. Parkeren: Direct nabij. Rolstoeltoegankelijkheid: Ja Speciale dieetwensen: Staat op de menukaart.
Dit is een leuke pannekoeken boerderij. Gezellig lekker druk op een zondag, veel wandelaars fietsers ed. De Pannekoek met pulled chicken is super, wel voor de grote trek. Minpuntje vind ik het toilet, ondanks de kinderen die hier ook zijn, waren deze ronduit smerig bij de heren althans
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid