facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kerner For Fit Animals

Kerner For Fit Animals

Info

Kerner for fit Animals is gespecialiseerd in voedingsproblemen, allergieën en diëten.

Geschiedenis

Kerner for fit Animals is gespecialiseerd in voedingsproblemen, allergieën en diëten. In onze winkel staan service, deskundigheid, eerlijke natuurzuivere producten op de eerste plaats.

Wij werken voornamelijk met merken van Nederlands fabrikaat merken met zeer korte lijnen, dit resulteert in een goede prijs kwaliteit verhouding.Geen vrije beweringen alle receptuur wordt nagelopen op chemische smaak/geur/ conservering middelen.

Adres: Boerhaaveplein 2, 1611 EP Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0228520928
Stad: Bovenkarspel
Route: Boerhaaveplein 2
Postcode: 1611 EP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Dogbarn The Dogbarn 11 meter
CleanPets CleanPets 662 meter Snelle levering, super goede producten, bij iedere vraag een duidelijk, Helder antwoo...
Recensies
Goed assortiment en zeer Deskundige eigenaar die zeer goed advies kan geven over alles wat met huisdieren te maken heeft
Geweldige winkel, meneer is erg ervaren en help je graag op weg.erg vriendelijke en behulpzame.
Altijd goed advies van een expert. Vooral voedingsadviezen.
Hele fijne winkel, groot assortiment voor een dorpswinkel, deskundig en hulpvaardige eigenaren. Toen wij 2 jaar geleden in quarantaine zaten met corona kwamen ze eten en kattengrit brengen, super lief. Het zijn schatten van eigenaren.
Leuke zaak met veel kennis. Kom er met regelmaat voor mijn aquarium. Veel planten en goede vis
Fijne winkel met goed aanbod en veel kennis over al onze vragen. Klantvriendelijk
Ruim assortiment aan diervoeding, hengelsport produkten en diergeneeskundige producten. Tevens zijn de winkeliers kundig in advies en informatie. Uitstekende winkel!
Zou geen Vissen koopen de vissen zijn halfdood en bewegen amper en ze zijn duur want voor een stelletje diamand gouramis betaal je in de ranzijn of in een andre winkel 5.50 of minder en hier 6 euro met vies water sommige vissen waaren zelfs ziek en met allemaal infecties bij de bak met planten heb je allemaal slakken en kapotte planten en overal slakken rond de 5 a 6 cm en kleintjes en voor 6 Helena slakken betaal je 6 voor 10 euro belachelijk voor wat je krijgt en vissen die in veel de kleine aquarias zijn
Ik kom hier graag, ze helpen je vriendelijk. En als je vragen of problemen hebt met je dier, krijg je altijd advies, maar ze doen ook niet moeilijk als er iets overblijft om het terug te nemen. Ze denken met je mee in alle opzichten. Mijn kat was jaren geleden hartstikke ziek, zo goed als opgegeven, mede door hun meedenken, en adviezen is hij er weer boven op gekomen. En nu is me hond ziek, en weer krijg ik goede adviezen die helpen. Het is meer als een dierenzaak...ze houden van hun vak, het is hun passie, en met duidelijke uitleg kom ik altijd stukken verder...ben gewoon superblij met deze dierenzaak !
Geweldige service. Professionele medewerkers. We hebben heel goed advies gekregen over de voeding van onze kat. Ze kreeg verkeerd voedsel aangeraden door de dierenarts. De eigenaar heeft ons een volledige uitleg gegeven waaruit bleek dat onze kat over moest stappen naar beter, zuiverder voedsel. Het is niet duur en onze kat vindt het lekker. Ze ziet er gezonder uit sinds we ons voer hier halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid