facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KERN Verkeersopleidingen / 0184-613730

KERN Verkeersopleidingen / 0184-613730

Info

WWW.KERNVERKEERSOPLEIDINGEN.NL
Ruim 40 jaar verzorgen wij lessen met Kwaliteit • Enthousiasme • Rust • Nauwkeurigheid. Wij vinden het van groot belang dat een leerling zich op zijn of haar gemak voelt in de lesauto, op de bromfiets of op de motor.

Geschiedenis

Bij KERN Verkeersopleidingen kun je terecht voor je AUTO- , MOTOR-, AANHANGWAGEN- & BROMFIETSRIJBEWIJS. Tevens verzorgen wij diversen voorgezette rijopleidingen en trainingen voor deze categorieën.

Wij geven actief rijles in een groot gedeelte van de Alblasserwaard, en het Land van Heusden en Altena (Gemeente Werkendam en Woudrichem)

Adres: Nassaustraat 18, 3372 EE Hardinxveld-Giessendam
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Nassaustraat 18
Postcode: 3372 EE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: KERN Verkeersopleidingen reviews, Kern motor, Altena Verkeersopleidingen, Rijschool Johan, Motorrijles Giessenburg, Motorrijles spoedcursus, Motorrijbewijs in 10 dagen, Motorrijbewijs in een week
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool René Dame Rijschool René Dame 182 meter Zal zelf geen 1 ster geven. Hij Laat je 3 jaar wachten voor helemaal niets. Grootste ...
Recensies
Afgelopen week geslaagd, dit mede door de goede lessen en instructies. Professioneel en zeer klantgericht, wat een vertrouwt gevoel geeft. Arjan en Wouter bedankt voor de goede lessen!
Zeer goede rijschool. Professioneel vriendelijk en praktijk gericht. Hoog slagings percentage. Arjan is een zeer ervaren en goede instructeur. Snelcursus motorrijbewijs ten zeerste aan te raden.
Zeer vriendelijk, professioneel en gezellig team. Prima prijzen en uitrusting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid