facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KERN MANAGEMENT + ADVIES

KERN MANAGEMENT + ADVIES

Info

KERN MANAGEMENT + ADVIES ondersteunt aandeelhouders en management bij bijzondere bedrijfssituaties variërend van insolventie's t/m fusies en overnames.

Geschiedenis

KERN MANAGEMENT + ADVIES is als onafhankelijke adviespraktijk, landelijk actief bij middelgrote & corporate ondernemingen al dan niet in opdracht van diverse bancaire instellingen. De focus ligt op het bedrijfskundig en financieel adviseren en ondersteunen van aandeelhouders, directies en management in bijzondere bedrijfssituaties. Werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitvoeren van Quick scans, opstellen van herstelplannen en het bieden van tijdelijke executive (interim) management oplossingen. Indien wenselijk wordt de noodzakelijke herstructurering, kostenreductie, (informele) reorganisatie of fusie persoonlijk begeleid. Een open en eerlijk advies en een daadkrachtige no-nonsens aanpak zijn kernwaarden.



"Als full service financieel management + advies kantoor ondersteunen wij ondernemers bij bijzondere bedrijfsomstandigheden. Dit doen wij door Finance + BI te combineren. Hierdoor weet je als ondernemer 24/07 of je operationeel op koers ligt voor de realisatie van de financiële doelstellingen.Door onze geautomatiseerde financiële processen zijn wij in staat om efficiënt rapportages, maandcijfers en jaarrekeningen op te stellen. Hierdoor is ook het verzorgen van IB, BTW of VpB aangiften of het verlonen van medewerkers voor ons geen enkel probleem.En omdat de basis goed is ingericht kunnen wij ook maximaal ondersteunen bij de digitale transformatie, rendementsverbetering, balansoptimalisatie of investeringsbeslissingen."
Adres: Prinsenkade 4, 4811 VB Breda
Telefoonnummer: +31 (0)6 21 59 89 57
Stad: Breda
Route: Prinsenkade 4
Postcode: 4811 VB


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor KERN MANAGEMENT + ADVIES.

Breda accountant

openingstijden, locatie, vervoer. Prinsenkade 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. KERN MANAGEMENT + ADVIES adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met KERN MANAGEMENT + ADVIES. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over KERN MANAGEMENT + ADVIES delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Oers Accountancy & Advies Van Oers Accountancy & Advies 869 meter Van Oers Accountancy & Advies
Peter Hector Administratie en Advies Peter Hector Administratie en Advies 3 km Joey en Peter doen nu al een aantal jaar de administratie van mijn praktijk en ik ben...
Beyaztas B.V. Beyaztas B.V. 3 km Voor al uw belasting en administratieve vragen
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid