facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KerkvoorNu

KerkvoorNu

Info

Een eigentijdse kerk voor wie oprecht, diepgaand, Bijbelgetrouw en praktisch wil geloven.

Voorganger: Christiaan Vos

Geschiedenis

Locaties:

Diensten: elke zondag vanaf 10:30
Candea College
Saturnus 1, Duiven

Kantoor: geopend van maandag t/m donderdag
De Boomgaard
Schoolstraat 9, Duiven

Adres: Rijksweg 53, 6921 AC Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 026-3120525
Stad: Duiven
Route: Rijksweg 53
Postcode: 6921 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Shop voor Nop Duiven
Recensies
Eigentijdse, open, gastvrije christelijke gemeenschap waar je zeer welkom bent! Elke zondag om half 11 een dienst. Door de week van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur welkom voor een bakje koffie of thee, een souplunch, een meer and eat diner, een goed gesprek of gewoon om in alle rust te werken.
Ongelofelijk fijne kerk, liefdevolle warme mensen zijn hier bijna elke dag van de week te vinden. Er zijn ook allerlei gezellige goed georganiseerde activiteiten. Een kerk die niet alleen zondag haar deuren opent maar de hele week :
Gastvrij, een open deur, gewoon fijn gezelschap om even een bakkie koffie te doen op de dinsdag middag, wat te brengen of halen.
Mooi gebouw / locatie voor de "Kerk voor NU" aan de Rijksweg 53 in Duiven, met voldoende parkeergelegenheid. Het gebouw heeft goede voorzieningen en is multifunctioneel. Mocht U er een uitvaart bij moeten wonen, dan kunt U binnen een parkeerkaart hiervoor vragen.
KerkvoorNu is een plek waar ik graag kom samen met mijn gezin om God en mensen te ontmoeten. Blij dat deze kerk er is!
Een keer te gast geweest bij een conferentie. Wat een prachtig gebouw en nog mooiere mensen. Het straalt de liefde en verbondenheid met God uit! Prachtig!
Dit is een mooie plaats om alleen met de Heer te zijn, of samen met anderen zijn aangezicht te zoeken. Ook door de week worden hier activiteiten verzorgt. Je bent er altijd welkom.
Mijn eigen genootschap . Voor gelovige mensen ,kom een keer aan . De koffie staat klaat op de zondagmorgen . En maak kennis met onze kerk .
Een fijne plek, vanaf dag een was ik er welkom. Heb veel goed advies gekregen en kunnen overleggen. Maar bovenal voel het meer en meer als een hele fijne familie, met God.
Heerlijk om zondag de liefde en positiviteit te voelen. Een plek waar je je kan opladen voor de rest van de week !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid