facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keram BMW

Keram BMW

Info

Keram BMW op Maastricht-Airport en in Heerlen is dé BMW dealer in Zuid-Limburg. U kunt bij Keram BMW terecht voor verkoop, lease, onderhoud en reparatie.

Geschiedenis

Keram BMW verkoopt nieuwe en (jong) gebruikte BMW's. Leasen is uiteraard ook mogelijk. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, banden en schadeherstel. Keram BMW heeft ook nog een vestiging in Heerlen aan de Terhoevenderweg 98.

Adres: Australiëlaan 30, 6199 AA Maastricht
Telefoonnummer: +31 43 3618555
Stad: Maastricht
Route: Australiëlaan 30
Postcode: 6199 AA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Keram BMW occasions, Keram Motorrad, BMW Keram Motorrad, MINI Keram, BMW 1 Serie Keram, BMW shop Keram, BMW occasions Limburg, BMW dealers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMW Nederland BMW Nederland 0 meter Keram Maastricht
KERAM MINI KERAM MINI 0 meter Complimenten naar de heer Dino Dipic. 3 weken geleden een afspraak gemaakt om een aut...
Radrema Mazda Radrema Mazda 7 km Heb € 600, - betaald voor een schakelaartje te verwisselen Schakelaar zou € 300,- kos...
Regie Autos Regie Autos 10 km Tip top afhandeling. Goede communicatie,die aan duidelijkheid niets te wensen overlaa...
Kessels Automobielen BMW MINI Jaguar Land Rover Kessels Automobielen BMW MINI Jaguar Land Ro... 10 km Hele mooie site met zeer mooie auto's
Carbonara Carbonara 10 km Import and sales of top quality classic cars from Italy.
Vakgarage Walstock Vakgarage Walstock 11 km Heel goed geholpen goede Service erg tevreden
DickerSchutz Car Import DickerSchutz Car Import 11 km Fantastisch bedrijf, hele goede service en vooral goed bereikbaar qua communicatie. V...
DickerSchutz Car Import Deutschland DickerSchutz Car Import Deutschland 13 km Tja wat moet je schrijven als het Team van DickerSchutz eerst een messcherpe deal mak...
Recensies
Vandaag met mijn mini naar Keram Maastricht gegaan. Ik dacht dat er iets kapot was mbt de halo in het dashboard. Ik moest rekenen op €140 voor een uur onderzoekkosten. Is veel, maar moest toch gemaakt worden. Na een half uurtje wachten kwamen ze me zeggen dat de auto klaar was. Er zou iets niet goed hebben gestaan waardoor hij niet meer brandde. Toen ik wilde betalen was het gewoon ok. Kon gebeuren daar vroegen ze niks voor. Dit was de zoveelste positieve ervaring dat ik deze wilde delen. Want ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Niks is hun te veel. We hebben heel wat asseccoires besteld en ze hebben alles goed uitgezocht. En nog een pluspunt ze nemen vrouwen ook serieus. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Voor mij zijn de vijf sterren dik verdiend!
Maandag onze nieuwe auto opgehaald. De verkoper Marc Custers heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd. Geen praatjesmaker gewoon een hele fijne verkoper.Bij vertrek alles goed uitgelegd hoe alles functioneert Super. Marc bedankt jij bent een fijne vent. De garage zelf ook complimenten zeer mooie showroom en schoon. Een genot om er rond te lopen .
Gisteren mijn X1 afgehaald bij Keram Heerlen. IK kan niet anders zeggen dat ik bijzonder prettig en goed begeleid ben in het aankoopproces door Sander Heesen. Op alle fronten mogen verkopers een voorbeeld nemen aan Sander: prettige communicatie, niks teveel, gewoon zoals als moet zijn! Tip voor Keram: wees zuinig op deze man en Sander nogmaals bedankt voor alles.
Keram is een hele fijne dealer, altijd goede ontvangst met Koffie en in het weekend vlaai. Personeel van de serviceafdeling handelt onderhoud en reparaties adequaat af. Regelmatig goed verzorgde introducties bij nieuwe modellen of het jaarlijkse Oktoberfest. Afgelopen jaar mijn 2de BMW gekocht bij Alain Renkens. Zeer prettig in de communicatie, neemt de tijd om alles te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Altijd uitstekend geholpen en met een top gevoel naar huis.
Graag wil ik hierbij mijn complimenten uitspreken over de service, het begrip en het oplossend vermogen van deze dealer met Alain Renkens in het bijzonder. @Alain: Dank voor het meedenken, de prettige communicatie en de professionele afhandeling. Wat mij betreft doen we binnen 2-3 jaar wel zaken wanneer waterstof de nieuwe norm gaat zijn.
fijne dealer ! haal en breng service, auto gewassen na de beurt, fijne ontvangst bij binnen lopen meerdere keren koffie aangeboden, ouderwets goede service. ongekend voor een dealer, in deze tijd.
Heel jammer dat er niemand van het personeel de moeite heeft genomen om ons aan te spreken. Zelfs gedag zeggen kost blijkbaar te veel moeite. Gemiste kans, wij gaan onze nieuwe BMW I4 ergens anders bestellen.
Bijzonder vriendelijk geholpen hier ondanks dat ik direct aangaf elders als een auto gekocht te hebben en hier puur voor wat info kwam. Mooie grote showroom op een goed bereikbare locatie.
Vandaag bij keram een 2de motor gekocht . Voor de vakantie deze zomer . Leuk zaken doen daar en een geweldige service . Had wel 2 dozen met vlaai mee genomen . Hahhahah
Voor de 2e keer op rij een nieuwe BMW besteld bij Keram Maastricht. De verkoper Alain Renkens was zeer bekwaam en heeft ons uitstekend geholpen. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid