facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kera Bijoux

Kera Bijoux

Info

Kera Bijoux ligt in het centrum van Pijnacker. Wij verkopen sieraden, kralen en hobbyartikelen. Wij geven diversen workshops voor kinderen en volwassenen.

Geschiedenis

Kerkweg 21
2641 GA Pijnacker
015-3695087

Openingstijden
zo/ma/di: gesloten
woe:10.00-12.30 13.30-17.00
do: 10.00-12.30 13.30-17.00
vrij: 10.00-12.30 13.30-17.00
za: 10.00-17.00

Of op afspraak, tel: 015-3695087



"Onze sfeervolle, warme en creatieve winkel ligt aan de rand van het gezellige centrum van Pijnacker. In een stijlvol monumentaal pand liggen onze mooie sieraden, kralen en onderdelen. Laat je verrassen door de enorme collectie kralen. Er is voor elk wat wils. Creatievelingen kunnen bij ons hun hart ophalen maar ook voor een cadeau kun je bij ons terecht.Er worden in ons aangrenzende atelier regelmatig sieraden workshops en kinderfeestjes gehouden.Naast onze grote collectie homemade sieraden werken wij samen met de sieradenmerken van Joy Jewellery Bali, Karma Jewelry, Biba Happiness, Franck Herval, Muja Juma , A Beautiful Story,en ByLoffs.Sinds kort hebben wij leuke accessoires aan ons assortiment toegevoegd."
Adres: Kerkweg 21, 2641 GA Pijnacker
Telefoonnummer: 015-3695087
Stad: Pijnacker
Route: Kerkweg 21
Postcode: 2641 GA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pera & Pasha Pera & Pasha 76 meter http://www.perapasha.nl Pera & Pasha is gespecialiseerd in wol
MultiFeestjes.nl MultiFeestjes.nl 563 meter Leuke winkel en een lieve dame Veel leuke creatieve spulletjes.
Recensies
Leuke winkel met heel veel keus. Vriendelijke mensen
Als je kralen nodig hebt, is dit de winkel. Zoveel leuke kralen. Ook goed geholpen met hetgeen ik zocht.
Nou dan vertel ik niet zoveel hoor; het is zo'n geweldige leuke winkel, gezellig je moet er wel tijd voor hebben want je komt er niet weg! Zoveel aanbod zoveel keus mijn kleindochter loopt daar ook gezellig rond gewoon een feestje
Mijn zoon vandaag een oorbel Laten schieten Wat een lieve dames en wat doen ze het leuk. Bij binnenkomst gelijk een welkom gevoel.
Leuke workshops voor kinderen, ook DIY pakketten voor een knutselmiddag. Heel veel materiaal voor het maken van sieraden. En vriendelijke eigenaar die overal advies bij geeft, topzaak!
Geweldig leuke winkel de mensen zijn lief, leuk, attent, creatief, inspirerend. Altijd weer blij als je er geweest bent!
Ik voel mij alsof ik in een snoepwinkel sta. Ik kies zelf kleur en samenstelling en even later heb ik een geweldige nieuwe serie oorbellen. Ik slaag altijd.
Super aardig personeel. Ze hebben veel en bestellen ook voor je.
Fijne winkel met bijna alles wat je nodig hebt lekker te kunnen knutselen...leuk personeel
Altijd een goed advies en leuk assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid