facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kenter Pleegzorg

Info

Kenter Pleegzorg begeleidt pleeggezinnen die kinderen een thuis bieden die voor korte of langere tijd niet thuis kunnen wonen.

Geschiedenis

Het gaat dan om kinderen die in de knel zijn geraakt omdat hun ouders emotioneel instabiel, ziek of verslaafd zijn.
Ook kinderen die gehandicapt zijn of een gedragsstoornis hebben kunnen, tijdelijk, in een pleeggezin worden opgevangen.
De pleegzorgperiode kan variëren van bijvoorbeeld een of twee weekenden per maand tot enkele jaren of zelfs tot volwassenheid van het pleegkind.
Door een thuisbasis te bieden waar kinderen op warmte en een eigen plek kunnen rekenen, helpen pleeggezinnen hen de draad van hun leven weer op te pakken.



"Veel gezinnen met kinderen kunnen hun problemen heel goed zelf oplossen, eventueel met lichte hulp of opvoedondersteuning. Maar soms is extra ondersteuning of hulp nodig. Kenter Jeugdhulp richt zich op kinderen, jongeren en hun opvoeders die net wat meer nodig hebben. Doel: optimale ontwikkelingsmogelijkheden voor élk kind en élke jongere."
Adres: Middenduinerweg 44, 2071 AN Santpoort-Noord
Telefoonnummer: 0882434343
Stad: Santpoort-Noord
Route: Middenduinerweg 44
Postcode: 2071 AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kenter Jeugdhulp Kenter Jeugdhulp 3 meter Bij deze wil ik mijn Gezinsondersteuner de Heer Erik Hosper van harte bedanken wat hi...
Hospice De Heideberg Hospice De Heideberg 168 meter Mijn grote complimenten voor de medewerkers van Hospice Heideberg. Liefdevol, aandach...
Stichting Santpoort Stichting Santpoort 203 meter Zonder deze stichting zou Santpoort heel wat minder mooi zijn!
Inloophuis Kennemerland Inloophuis Kennemerland 503 meter Open huis voor mensen met kanker, overlevers en naasten. Er worden allerlei activitei...
Speeltuin Santpoort Speeltuin Santpoort 554 meter Super fijne speeltuin. Niet te groot, niet te klein, en genoeg te doen voor de kleint...
Noppes Santpoort Noppes Santpoort 580 meter Heerlijke winkel super goedkoop tweedehands kleding en het ziet er netjes uit de. Ook...
BelCanto BelCanto 635 meter Het Velseroperagezelschap is een amateur operakoor dat is opgericht op 6 februari 195...
Recensies
Ik zou de crisisplek hier niet aan bevelen. Als je even weg van huis wilt of ergens anders wilt slapen, zoek even verder, waar ze minder moeilijk doen om kleine onzinregeltjes. Je komt hier niet voor rust of een time-out. Je krijgt meteen bevelen om je oren geslingerd. Ze staan niet naast de client. Ze hebben mij een enorme slechte reputatie gegeven met hun verslagen, wat totaal niet klopt met de werkelijkheid. Dus hierbij.
Ik zou deze plek zeker niet aanraken voor je kind. Ik werd totaal niet serieus genomen. Ik moest een zelfmoord poging doen voordat ik serieus genomen werd. Ze vertelde mij dat ik te dik was voor een eetstoornis. Dus moedigde mij aan om af te vallen waardoor ik bijna stierf. Hebben meerdere keren mijn persoonlijk info doorgestuurd naar de verkeerde personen. Werknemers stoppen soms al na een kwartier met therapie inplaats van de 3 kwartier die er voor staat. Ben er nog slechter aan toe dan voordat ik bij het kenter kwam.
Heb eerlijk gezegd niet het gevoel dat de werknemers echt begaan zijn met de persoon in kwestie en dat ze gewoon het "protocol" volgen... Niet zoeken naar de juiste oplossing,ook niet voor het gezin, maar gewoon hun werk doen. En als je belt voor dringende vragen is de persoon er weer.. niet of duurt het te.. lang voordat je terug gebeld wordt. Hier heerst het gevoel: van het kastje naar de muur gestuurd worden ! Als je van evaluatie-gesprekken houd ben je hier wel aan het juiste adres ! GEEN aanrader dus.
Bij deze wil ik mijn Gezinsondersteuner de Heer Erik Hosper van harte bedanken wat hij voor ons heeft betekend Erik is een grote aan winst voor Kenter jammer dat hij als ondersteuner weg gaat .Kenter mag deze man wel eens in het zonnetje zetten bedankt Erik.
Ik zocht hulp voor kind met school en huisarts.. ervaarde er niets dan ellende van... en kind was nog steeds niet geholpen.. tegendeel. Werken inderdaad niet volgens protocol. Mijn ervaring.. ga hier nooooooit heen met je kind !
Een plek waar veel goed werk wordt verricht door deskundige hulpverleners en prettige mensen!
Nooit je kind hier heen sturen
Ik was hier een tijdje geleden en kreeg echt geen hulp van een van de medewerkers en ze geeft alleen onzin advies terwijl ze goed advies kan geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid