facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kenshō Kai budo karate

Kenshō Kai budo karate

Info

Budo karate als middel tot zelfverdediging in een burgermaatschappij. De technieken worden getraind in een realistische context. Tactiek, techniek, kracht, zelfkennis en kennis van de wet zijn sleutelfactoren binnen ons opleidingstraject.

Geschiedenis

Het is mogelijk om twee gratis proeflessen mee te doen om te kijken of je het leuk vindt. Een joggingbroek en een t-shirt is het enige dat je nodig hebt.

Trainingstijden op dinsdag:
18.30 - 19.30 uur (jeugd van 9 t/m 13 jaar)
19.30 - 21.00 uur (senioren vanaf 14 jaar)

Trainingstijden op woensdag:
15.00 - 16.00 uur (jeugd van 5 t/m 8 jaar)

Trainingstijden op vrijdag:
18.30 - 19.30 uur (jeugd van 9 t/m 13 jaar)
19.30 - 21.00 uur (senioren vanaf 14 jaar)

Vrije training op zaterdag:
10.00 - 11.30 uur



"Budo karate is een vorm van karate waarbij uw eigen ontwikkeling centraal staat. Er wordt uitgegaan van zelfverdediging binnen een burgermaatschappij. Het woord "budo" wordt geïnterpreteerd als een methode om een halt toe te roepen aan een conflict. Een conflict dat jij niet hebt veroorzaakt. Een goede karateka een bescheiden en liefdevol mens is namelijk niet de veroorzaker van een conflict. Maar wanneer praten en vriendelijkheid niet meer helpt om"
Adres: Eikenlaan, 4731CP Oudenbosch
Telefoonnummer: +31681698707
Stad: Oudenbosch
Route: Eikenlaan
Postcode: 4731CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Victoria'03 Victoria'03 752 meter Het is een goede club
MHCO MHCO 1 km Goede organisatie en kleedkamers en kantine. Velden goed onderhouden, niet al te grot...
Mate2befit Mate2befit 1 km Vertaald door Google Een verzamelplaats voor een gymnastiekschool en een gezondheidsc...
Recensies
Als je karate op een praktische manier wil beoefenen, waar je in het dagelijks leven ook wat aan hebt, is dit 'the place to be'. De school kent zijn roots in het Shotokan karate. De toepassing is echter zeer praktijkgericht en bevat ook elementen die je terugvindt in o.a. BJJ, MMA, Judo en Krav Maga en Kickboxing. De school, onder leiding van Sensei Marco de Vries is zeer toegankelijk. Zoals de naam Kenshō Kai al vermoedt wordt je er als in een familie opgenomen. Er is veel persoonlijke aandacht en er wordt getraind met respect voor eenieder. Ik train er nu ongeveer een jaar en leer elke les weer meer bij en met veel plezier. Naast de gebruikelijke technieken en 'kata's' wordt er veel getraind met stootkussens en handpads. Kortom, meer dan een karateschool. Kenshō Kai is een BUDO karate school. Enfin, kijk zelf maar een keertje....
Sensei Marco is een Karate leraar die praktisch karate beoefend, veel sympathie heeft, meteen bereid is om te helpen wanneer dat nodig is en zichzelf en anderen constant blijft verdiepen in het vak. Zo is karate vernieuwend / uitdagend en krijg je elke les weer nieuwe inzichten mee. Super!
Zeer fijne plek om karate en daarmee zelfverdediging te leren voor wanneer het nodig is. De lessen zijn vooral praktisch karate, of te wel de toepassingvorm, zodat je weet wat je er mee in de praktijk kan doen. Erg goede leraar, er is veel gevoel voor het individue. Het is elke keer weer een plezier om te trainen
Pas begonnen met trainen hier na 4 jaar uit sport te zijn geweest en nu al geweldig veel geleerd. Een modern uitgangspunt voor oldschool karate. Daarnaast ook een dojo waar je met open armen ontvangen wordt. 5 sterren!!!!
Beste karateschool in de omgeving. Er is bunkai, kata, kumite en kihon, je kan altijd vragen stellen en er is een kalme sfeer.
Super toffe karate school, ik voelde erg welkom als nieuwkomer.
Niet geheel objectief, ik weet het… Traditioneel karate met oog voor het individu.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid