facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kennel van het Demensveld

Kennel van het Demensveld

Info

Wij Marianne en Fons de Vocht hebben 42 jaar kortharen, momenteel Dajenne en Festa ( roepnaam Reya ).

Adres:
Telefoonnummer: 06-51271486
Stad: Ravenstein


Recensies
Prima ervaring met deze Fokker. Leuke gezonde Beagle Kooiker kruising opgehaald. Netjes geïnformeerd en vriendelijke mensen. Alle papieren en gegevens mee gekregen. Naderhand nog contact gehad en een goed gevoel overgehouden aan deze mensen. No nonsens fokker in mijn beleving.
Dit is een echt brood fokker! Onze hond was vanaf het begin af aan niet fit. Met 12 weken kon ze niks.meer is in de nacht daarop overleden. Dus koop hier geen hond. Een echt fokker laat jou komen en wil alles van jou weten om na te gaan aan wie zij haar pups verkoopt. Niet even snel in de bijkeuken met hele bange pups en moeder
We hebben in december 22 onze Joep opgehaald kruising goldenteriever met friese stabij, we hebben goede contacten gehouden deze kennel. Zou deze kennel zeker aanraden om een hond te kopen.
Wij hebben hier een kruising Friese Stabij x Golden retriever gekocht. Ze is nu twee jaar oud en tot nu toe totaal geen problemen met haar gezondheid en karakter. Ze is een super lieve hond en heel makkelijk in de omgang. Ik zie veel negatieve reacties, maar Ik denk dat je overal weleens pech kunt hebben…
Bijna 3 jaar geleden kochten wij hier een kruising beagle kooiker hondje. En onze ervaring is super. Wezen kijken en gelijk meegenomen incl. Doekje met nest geur, zak voer, inentingsboekje en ga zo maar door. De boel zag er verzorgd uit. Een vrolijke beagle moeder met vrolijke pups in een schoon nestje. Eenmaal thuis gekomen meteen een berichtje of de autorit goed was gegaan en ieder jaar als onze dolly jarig is hebben we nog even contact.
Koop hier geen pup! 2 jaar geleden hier een zieke puppy gekocht kruising friese stabij x border collie met oormijt, kennelhoest, vlooien, en blaasontsteking. Een jaar lang problemen gehad met haar gezondheid. En op 2 jarige leeftijd is onze lieve hond helaas plotseling overleden. Geweldig karakter, maar helaas uit een slecht nestje. Heeft ons veel verdriet opgeleverd. Ons advies: koop hier geen puppy.
In tegenstelling tot andere '' reviews'' het volgende. Bij aankomst bij dit zeer verzorgde pand met heel vriendelijke mensen hebben wij kennis gemaakt met de aanwezige pups en moederhond. Het verblijf was zeer schoon en verzorgd. De pups en moederhond waren erg vrolijk en onbezorgd en heeft ons doen besluiten om een pup mee naar huis te nemen. Alle papieren, inentingen en controle gegevens van de dierenarts waren aanwezig, compleet en geregistreerd en zag er zeer verzorgd uit. Wij hebben de pup teuntje nu ruim een week en wat een vrolijkheid hebben we in huis gehaald. Teuntje is heel vrolijk, speels en bovendien zeer gezondvolgens onze dierenarts. Onze ervaring met de denenbourgh hoeve is zeer positief en een aanrader voor iedereen die een gezonde vrolijke pup zoekt. ook het contact met de eigenaren achteraf is heel leuk en bijzonder positief. Trotse en blije eigenaren van teuntje frank en mana visch te almere
KOOP hier GEEN hond. Broodfok alom. Netjes in de bijkeuken als je komt kijken, maar daarna mogen de puppies en de volwassen hond als dit al de moeder is waarschijnlijk lekker terug naar een minder aangename plek.
Als ik een 0 sterren review kon geven, deed ik het. We zijn ondanks de negatieve reviews toch zelf gaan kijken naar een pup. Komen we thuis en begint het beestje wit slijm op te hoesten. We hebben dit gemeld en mevrouw zei dat het de airco was en ze merkte niks aan de andere dieren. Na onderzoek van de dierenarts kwam ons vermoeden ter bevestiging, kennelhoest. Toen na een week de diarree nog niet weg was een Giardia test laten doen en ja hoor het is raak. Ik hou mijn woede nog in, maar ik kan ze wel uitschelden. KOOP HIER GEEN HOND, WANT DEZE BROODFOKKERS WILLEN LIEVER CENTEN DAN GEZONDHEID.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kennel van het Demensveld.

Ravenstein dierenfokker

openingstijden, locatie, vervoer. Kennel van het Demensveld adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kennel van het Demensveld. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kennel van het Demensveld delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid