facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kendro-Stijl

Kendro-Stijl

Info

Mechanische sta op stoel 'de Bib'.

De Bib stoel is een mechanische sta-op-stoel waarbij mensen op een eenvoudige manier op kunnen staan door gebruik maken van hun eigen kracht en balans. Duurzaam in materiaal, zonder elektra en zonder motor.



"Kendro-Stijl introduceert de Bib stoel, een duurzame en moderne sta-op stoel. Deze verplaatsbare actieve stoel is toepasbaar in elk interieur. De Bib werkt mechanisch dus is niet afhankelijk van elektra of accu’s. De perfecte sta- op stoel voor in uw zithoek en bij een tafel of bureau. En in de door u gekozen kleuren en bekleding ook passend in uw interieur."
Adres: Edisonstraat 20, 3861 NE Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: +31334940254
Stad: Nijkerk
Route: Edisonstraat 20
Postcode: 3861 NE


Recensies
Fantastische service en correcte en plezierige communicatie. De stoel is op verschillende hoogtes leverbaar. Helaas had mijn moeder van 90 te weinig kracht in haar armen om de stoel te kunnen bedienen, maar toch een geweldig product !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid