facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kempkes

Kempkes

Info

Kempkes Optiek is al 82 jaar het adres voor oogmode en oorgzorg.Wat in 1936 begon als een drogisterij aan de Lange Tiendeweg groeide uit tot een familiebedrijf gespecialiseerd in optiek.

Geschiedenis

Eigenaren Carlo en Marjanne van Kleij - broer en zus - staan anno 2018 aan het roer van een winkel met een rijke geschiedenis. Eén ding is echter nooit veranderd: "Wij hebben altijd voor kwaliteit gekozen."
Wie Kempkes Optiek binnenstapt, betreedt een moderne optiekzaak waar oogzorg en oogmode belangrijke handelsmerken zijn. De winkel oogt professioneel, de medewerkers zijn ter zake kundig en klantvriendelijk.
"Kwaliteit is onze identiteit", zegt Marjanne. "Daar doen we nooit concessies aan. Wij willen dat elke klant voldaan de deur uitgaat. Persoonlijk advies is dan ook heel belangrijk in ons werk. Een montuur moet je identiteit versterken, je innerlijk tonen. Die drive en de liefde voor het vak zit in de genen van onze mensen."

Adres: Agnietenstraat 50, 2801 HX Gouda
Telefoonnummer: +31 182 512 391
Stad: Gouda
Route: Agnietenstraat 50
Postcode: 2801 HX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saar optiek Saar optiek 135 meter Hier geweest voor mijn eerste bril en werd hier erg goed en vakkundig geholpen door d...
123 Lens 123 Lens 1 km Lensvloeistof besteld vanwege de prijs en de mogelijkheid om van hetzelfde merk een f...
Recensies
Een van de betere optiek zaken met een geweldige service in een prachtig nieuw pand!
Leuke brillen
Goeie opticiën maar helaas zegt de medewerker dat hij fundamentalistisch is... Nou daar geef ik mijn geld niet aan uit. Mijn nieuwe bril van 'n goedkope opticiën is beter én ik kan me nu een tweeetbril veroorloven.
Beste opticien van Gouda. Al vele jaren klant.
Prima service en goede advisering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid