facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kempisch Ruiterhuis

Kempisch Ruiterhuis
"Ruitersportwinkel"
Adres: Kromstraat 26, 5504 BD Veldhoven
Telefoonnummer: 0402534565
Stad: Veldhoven
Route: Kromstraat 26
Postcode: 5504 BD


Openingstijden

Maandag: 09:15 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intersport van den Broek Veldhoven - Valkenswaard Intersport van den Broek Veldhoven - Valkens... 58 meter Gister terug gegaan met scheenbeschermers er was een klittenband los gelaten ik zeg w...
Cvs Ruitersport Cvs Ruitersport 563 meter CVS Ruitersport: website met rijkleding voor ruiters en alles voor paard en pony.
Campercentrum Veldhoven Campercentrum Veldhoven 567 meter Zeer vriendelijke mensen, je word fijn geholpen en denken met je mee.
Sporthuis Olympia Sporthuis Olympia 1 km Had een hoge pet op van deze winkel, maar dat is veranderd. Ik kreeg het gevoel dat i...
Bait Box Hengelsport Bait Box Hengelsport 2 km Als je in de buurt van Eindhoven bent, is dit zeker een adres om te onthouden. Goed g...
Muscletotaal Muscletotaal 2 km Heb onlangs eiwit protein gehaald, lost helemaal niet op. Vind jammer eigenlijk, vol ...
Recensies
Top winkel met lieve en deskundige mensen! Altijd een goede service, denken super met je mee en zijn creatief met oplossingen!
Werd uitstekend en aandachtig geholpen hier. Zeker een ruitersportzaak om eens langs te gaan als je in de buurt bent
Bij het Kempisch Ruiterhuis zijn we heel goed geadviseerd voor aanschaf van een nieuw dressuur zadel voor onze middelste dochter. Heel deskundige hulp en altijd vriendelijk. Zowel onze dochter en zeker ook de pony zadel ligt perfect zijn erg blij. De collectie is verder ook zeer uitgebreid en de service bij deze winkel is top. Wij komen hier erg graag! De moeite waard om naar binnen te gaan, mocht je in de buurt zijn van Veldhoven.
Vroeger veel gewinkeld bij Het Kempisch Ruiterhuis en toen voelde ik me goed geholpen. Met de nieuwe eigenaren en het passend maken van zadels geen goede ervaringen. Met foto's werd een inschatting gemaakt van de aanpassingen aan het zadel. Het paard reageerde erg heftig op het vermaakte zadel voorheen niet. Daarna is onaangekondigd een bezoek aan het paard gebracht en werd mij verzekerd dat ze het op zouden lossen. Inmiddels een tweede zadel laten vermaken en ook op dat zadel reageerde het paard weer heftig voorheen ook niet. Na terug te gaan naar de winkel, kon Het Kempisch Ruiterhuis niets meer betekenen. Mijn vertouwen is weg!
Zeer tevreden met de goede service en het meedenkende personeel van het Kempisch Ruiterhuis. Zij hebben erg veel verstand van supplementen. Gelukkig ben ik goed geadviseerd. Daarnaast hebben ze een erg mooie collectie aan de nieuwste artikelen. Ik kom zeker terug!
Ik kom al sinds kleins af aan bij Het Kempisch Ruiterhuis. Maar ook de nieuwe eigenaren geven zeer deskundig advies. Je merkt goed dat ze zelf ook in de paardensport zitten!
Vriendelijk en deskundig personeel en ruim voldoende keuze. We komen hier graag winkelen.
Hele fijne winkel waar je netjes en goed geholpen wordt!
Geweldige personeel! Goede service! En gewoon een fijne winkel....
Wat een geweldige service van mensen die echt verstand hebben van paarden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid