facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kempenhorst College

Kempenhorst College

Info

VMBO-school in Oirschot.
Bekijk onze website www.kempenhorst.nl voor alle informatie over ons onderwijs, ondersteuning en alle leerwegen en profielen.

Geschiedenis

School voor VMBO (basis/basis-kader/theoretische leerweg) in Oirschot.
Theoretische leerweg bovenbouw met keuze tussen een variant die specifiek voorbereidt op MBO en een variant die specifiek voorbereidt op HAVO.
Beroepsgerichte leerwegen bovenbouw met keuze uit zeven profielen: BWI (bouwen, wonen en interieur), PIE (produceren, installeren en energie), MVI (media, vormgeving en ICT), E&O (economie en ondernemen), Groen, Z&W (zorg en welzijn), D&P (dienstverlening en producten).



"Het Kempenhorst College is een school voor voortgezet onderwijs en maakt samen met het Heerbeeck College in Best deel uit van de Stichting Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot VOBO. Het Kempenhorst College biedt alle leerwegen binnen het VMBO aan: basis, kader en theoretisch. In een moderne, kleinschalige omgeving bieden wij eigentijds onderwijs en begeleiding op maat."
Adres: Eikenbussel 1, 5689 AA Oirschot
Telefoonnummer: 0499-582160
Stad: Oirschot
Route: Eikenbussel 1
Postcode: 5689 AA



op zoek naar gerelateerd: Kempenhorst Facebook, Kempenhorst vacatures, Magister vobo, Vobo zermelo, Bonaventuracollege, Elo kw1c, Elo VHL, Cumlaude Learning VHL
Recensies
School is totaal niet bezig met het welzijn van de leerlingen. Ik werd op deze school gepest, ik ben na een lange tijd ben ik naar mijn mentor en leraren gestapt en hun hebben mij nergens mee geholpen. Sommige docenten zijden dat ik mijzelf moest veranderen, andere deden letterlijk niks. Slechte school en denk alleen maar aan presentaties.
We zijn naar de open dag avond geweest. Mooie school met veel aandacht voor praktische vakken. Zo is er een grote werkplaats en zelfs een zorginstelling met kapper. Heldere informatie gehad over protocollen voor dyslexie.
zeer fijne school veel aandacht en makkelijk bereikbaar aan de snelweg en veeeeeeeeeeeel aandacht een top school ik kan nog veel dingen zeggen maar kom kijken is echt een top schol woooooooowwwwwwww
Zeer slechte school is vooral bezig met imago,ipv het welzijn van de leerlingen.Bij incidenten wordt weggekeken of het wordt gebagatelliseerd.Mijn kind werd er doodongelukkig en is er gelukkig weg.Hij kan nu aan zijn opgelopen trauma's en achteruitgelopen niveau gaan werken.Doe je kind dit niet aan!!!
De school leek me erg leuk. Maar de communicatie van school tot ouders en kind is erg slecht geregeld. Mijn kind weet nog steeds niet in welke klas ze zit omdat ze geen inlog codes heeft gekregen, erg slecht van de school.
docenten pakken telefoons zonder reden af om hem vervolgens om 5 uur op te halen
Ik kreeg eigenlijk een bakkie koffie alleen toen werd hij afgepakt.
ik hou van deze school echt een top school ik wil hier voor altijd blijven echt mooi
je mag geen okk zeggen
Het is een fijne school veel mogelijkheden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid