facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kelly Hendriks - sports nutritionist

Kelly Hendriks - sports nutritionist

Info

Persoonlijk, individueel en praktisch voedingsadvies voor jouw prestaties en lifestyle als CrossFit atleet, ongeacht je niveau. Ik weet wat CrossFit inhoudt, welke eisen het stelt aan je lifestyle en kan je voeding daarop aanpassen.

Geschiedenis

Meer uithoudingsvermogen voor lange WODs? Meer spiermassa voor het gewichtheffen? Gezond eten voor een goede basis? Minder vetmassa zodat die pullups net iets makkelijker gaan? Bij mij geen challenges, fad diets en groepssessies, maar no-nonsense persoonlijk en individueel voedingsadvies en coaching, gebaseerd op jouw doel. Ik weet wat CrossFit inhoudt, welke eisen het stelt aan je lifestyle en kan je voeding daarop aanpassen.



"Moeite met pullups of wil je meer gewicht cleanen?Kijk eens naar je voeding. Heb je er al eens aan gedacht dat dat jou een betere CrossFit atleet kan maken? Of je nu een scaled of rX atleet bent maakt niet uit.Ik help je graag op weg om je als CrossFitter zo thuis te laten voelen op het gebied van voeding dat het een natuurlijk onderdeel wordt van je lifestyle. Zo kun jij je meer focussen op je training en je herstel."
Adres: Rechteloop 10, 5421 WW Gemert
Stad: Gemert
Route: Rechteloop 10
Postcode: 5421 WW


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 18:00
Woensdag: 19:45 - 21:15
Donderdag: 18:45 - 20:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diëtistenpraktijk Gemert-Bakel Diëtistenpraktijk Gemert-Bakel 39 km Zeer tevreden en deskundig Ik was 8 kilo kwijt in 5 weken tijd .
Milou Thijssen Leefstijl Coaching Milou Thijssen Leefstijl Coaching 39 km ÉN blijven genieten van de Good life dus een wijntje hier en een etentje daar ÉN to...
Puur-Slim Puur-Slim 40 km Puur-Slim een leven vol gezondheid.
GoodFood and more GoodFood and more 40 km Verkoop van natuurvoedingsproducten, het geven van voedingsadvies en het verzorgen va...
Recensies
Kelly heeft mij super geholpen in de voorbereiding naar de wedstrijden toe tot het adviseren op de wedstrijddagen zelf over wat ik kan en mag eten. Elke maand een terugkoppeling gesprek gehad waarbij we samen wat aanpassingen konden doen aan het eetschema. Na 4 maanden super begeleid te worden heb ik mijn doel behaald met haar hulp. Kelly bedankt en tot snel!
Sinds dit jaar ben ik begonnen met Crossfit competities en wilde graag de expertise van Kelly gebruiken om mij en mijn lichaam goed voor te bereiden op de zware trainingen en WOD's. De hulp van Kelly heb ik als zeer prettig ervaren. Niet alleen is ze een deskundige op het gebied van voeding, maar heeft ze me ook goed op weg geholpen met wanneer welke macro's te eten en deze goed te verdelen over de gehele dag. Tijdens de 'Open's' heeft Kelly nog een aantal keer contact met mij opgenomen over hoe het ging met het afstemmen van mijn voeding op deze wedstrijddagen. Erg professioneel!
Kelly heeft mij geholpen op het gebied van voeding tijdens mijn training naar een marathon. Kelly luisterde naar wat mijn obstakels waren en ging op zoek naar mogelijkheden die bij mij pasten. Daarnaast was er was altijd ruimte voor het stellen van vragen, zowel via mail als via whats app. Het traject heeft mij erg veel verheldering gegeven hoe ik het beste om kan gaan met mijn voeding en wat mijn lichaam hierin prettig vindt of ik nu train voor een marathon of niet. Kortom een fijne investering.
Onlangs heb ik de cursus ‘Practical Nutrition for functional fitness trainers’ van Kelly Hendriks gevolgd en ben razend enthousiast. Ik geef enkele jaren CrossFit lessen en ben van mening dat er veel te halen valt uit de juiste combinatie van training en voeding. Maar hoe doe je dat dan precies? Kelly weet beide onderwerpen zeer professioneel te onderbouwen in deze cursus. Ze blijft neutraal en licht alle situaties en onderwerpen uit de praktijk uitgebreid toe. Kelly communiceert erg prettig en met de nodige dosis humor leert ze je alle details in vijf interessante modules. Dit alles is verwerkt in een overzichtelijke e-Learning dus ik kon module voor module doorlopen wanneer ik daar zelf zin en tijd voor had, gewoon thuis in mijn trainingsbroek op de bank! Onderwerpen als eiwitten, voedingspatronen en supplementen komen allemaal aan bod. Alles wat ik geleerd heb in deze cursus is voor mij direct toepasbaar in de CrossFit praktijk! Diana Raaijmakers CrossFit Level 2 Trainer CF-L2
In september 2018 ben ik begonnen met CrossFit. Ik ben het erg leuk gaan vinden en verslaafd geraakt. Na een korte tijd wilde ik ook een passend voedingspatroon om sterk en fit te worden en te blijven. En dat is gelukt! Mede dankzij Kelly Hendriks. De voornaamste reden dat ik met Kelly ben gaan praten is dat zij zelf al jaren CrossFit doet. Tja, 't is niet zomaar een sport, dus voor mij was het een must om advies en begeleiding te krijgen van iemand die zelf CrossFit doet, maar ook ter zake kundig is in sportvoeding. Haar passie en aandacht doen de rest. Na 3 maanden met toen nog heel veel vragen heb ik mijn abonnement verlengd met nog eens 3 maanden en nu heb ik de basis om zelf voorlopig verder te gaan. Dat is wat Kelly doet, je zover brengen, dat je op eigen benen verder kunt. Dankjewel Kelly!
Ik had gehoord dat Kelly al veel mensen geholpen had met een voedingsplan. Vandaar dat ik contact met haar heb gezocht om te kijken of ik daar ook baat bij zou hebben. ik wilde namelijk wat kilo's kwijt, wat fitter zijn en wat conditie opbouw. Hiervoor heeft ze een voedingsschema opgesteld wat voor mij het beste zou zijn. Dit voedingsschema werkte geweldig, na 2 a 3 maanden 8 kilo lichter en voelde me ook fitter. Het voedingsschema is makkelijk vol te houden en je kunt zelf meerdere variaties toepassen in het voedingsplan. Ook is er een goede begeleiding door elke maand samen een gesprekje te plannen van wat de vorderingen zijn en of er nog wat verbeterd of veranderd moet worden aan het voedingsplan. Bij deze wilde ik daarom Kelly ook zeer aanraden bij iedereen die wat wil veranderen aan zijn eetgewoontes zodat ze zich net als mij fitter en gezonder voelen. John Willems.
goed geholpen met mijn sport voeding. De basiskennis had ik al in huis maar samen met Kelly kon ik de puntjes op de I zetten om zodoende mijn sportprestaties te verbeteren. Ik kon met alle vragen bij Kelly terecht en vond de maandelijkse video check up erg prettig!
Onlangs heb ik de cursus ‘Practical Nutrition for functional fitness trainers’ van Kelly Hendriks gevolgd. Een aanrader voor iedere trainer, coach of sportprofessional die meer wil weten over voeding in relatie tot sport. Deze cursus geeft meer inzicht in de effecten van voeding op sport, training en herstel. Een gedegen onderbouwing vanuit huidige inzichten praktisch vertaalt zodat je er direct je voordeel mee kunt doen!
Ben bij Kelly terecht gekomen via crossfit Gymert. Vanuit Kelly kreeg ik deskundig advies en een schema wat op mijn persoonlijk gericht was. Dit was erg prettig, omdat het nu makkelijk vol te houden was en leuk bleef. Door Kelly heb ik een hele andere levensstijl gekregen en ben ik hiervoor dankbaar!
Vertaald door Google Ik had een geweldige ervaring om voedingsadvies van Kelly te krijgen. De hele communicatie en het proces was duidelijk, ze paste haar advies aan gezien mijn huidige routine van eten en bewegen, ook helpend met wedstrijddagen. Origineel I had a great experience getting nutrition advice from Kelly. The entire communication and process was clear, she adapted her advice considering my current routine of eating and exercising, also helping with competition days.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid