facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kelleners bouw

Kelleners bouw

Geschiedenis

Kelleners Bouw werd in 1977 opgericht door Wim Kelleners. Sinds 2007 is Lucien Kelleners werkzaam in het bedrijf. Na enkele jaren op de achtergrond werkzaam te zijn geweest, is Reinier Kelleners nu ook volledig in het bedrijf gestapt.
Wim heeft na 40 jaar actief te zijn geweest in het bedrijf de regie geheel overgedragen aan zijn 2 zonen, die vol enthousiasme en motivatie het bedrijf voortzetten.
De afgelopen 40 jaar hebben wij ons sterk verder ontwikkeld. Wij zijn voornamelijk actief geweest op het gebied van:
• Nieuwbouw
• Verbouw
• Restauratie
• Renovatie
• Onderhoud
Veelzijdigheid, vakmanschap en service, dat is waar Kelleners Bouw voor staat. Van de initiatieffase tot de sloop voelen wij ons verantwoordelijk voor ons werk.



"Kelleners Bouw in Limburg is al meer dan 40 jaar de beste keus voor betaalbaar vakmanschap!Vertrouw op een bouwbedrijf met een ervaren team professionals dat met oog voor detail jouw droom realiseert. Van eerste schets, planning, uitvoering tot fantastische afwerking.Gedreven door kwaliteit met liefde voor vakwerk. Alles tot in perfectie, zodat jij volop kunt genieten van je nieuwe aanwinst! Of het nu gaat om een aanbouw of uitbouw, bouwen of verbouwen, wij regelen het voor je!"
Adres:
Telefoonnummer: 0475729430
Stad: Echt


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Catalogus huis limburg, Ruwbouw timmerman, Metselaar gezocht Limburg, Bouw bedrijven Limburg, Kelleners glas, Jaco Limburg Ervaringen, JACO Limburg, Aannemer Susteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MAAT in kozijnen en Timmerwerken MAAT in kozijnen en Timmerwerken 816 meter Helaas Oskar blijkt een ordinaire oplichter te zijn ! Hij neemt aanbetalingen ,levert...
Peulen Timmerwerken Peulen Timmerwerken 3 km Tevreden over een klus van 2 jaar geleden. Voor een nieuwe klus weer om een offerte g...
Eurosol Eurosol 3 km Goede service
Recensies
Een betrouwbaar familie bedrijf waar de klant écht centraal staat. Ze denken mee met de klant en zijn zeker ook bereid die extra stap te nemen als de klant wensen heeft die normaliter buiten hun core business vallen. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen maar nemen ook regelmatig grotere reconstructies aan zoals kantoorpanden. De afgelopen jaren heeft de nieuwe generatie Kelleners het bedrijf overgenomen en er wordt nu ook stevig ingezet op innovatie in de bouw.
Kelleners Bouw heeft afgelopen jaar de verbouwing van de gehele benedenverdieping van onze woning verzorgd inclusief een aanbouw. Zij waren gedurende het gehele traject een betrouwbare partner waarbij zij binnen een zo kort mogelijke doorlooptijd een heel mooi eindresultaat hebben neergezet. Bij een eventuele toekomstige verbouwing zal ik deze mannen zeker weer inschakelen.
Vorig jaar heeft Kelleners Bouw de steunpilaren van het dak bij de paardenstal vervangen. Ook werd er een nieuwe meterkast geplaatst ter voorbereiding op krachtstroom, , de oude meterkast werd voorzien van nieuwe technologie en de elektriciteitskabels werden nieuw aangelegd of ter vervanging vernieuwd . Dit alles werd op een zeer professionele manier gedaan. Afspraken werden goed nagekomen, er werd duidelijk gecommuniceerd over de aanpak en de afwerking was ook perfect. Ook over de nazorg niks dan complimenten! Kortom, top bedrijf in Echt!
Fam. Kelleners heeft bij ons meerdere bouwkundige werkzaamheden verricht van A tot Z. 2 muren gestut, 2 steunbalken geplaatst en ontzettend mooi weggewerkt in het plafond. Ook hebben ze een deur dichtgemetseld. Ze zijn professioneel, vakkundig en houden zich aan hun afspraken.
Nadat we in de problemen zaten en in de knoei kwamen met onze verbouwing door het niet nakomen van de afspraken door een andere aannemer, kreeg ik via mijn collega de tip voor Lucien en Reinier Kelleners. In 1 woord, fantastisch. Valt mee te praten en komen de afspraken na ! Chapeau !
Bij Kelleners Bouw ervaar je in alle opzichten een jeugdig elan. Een groep gedreven jonge ondernemers voor wie de klant centraal staat. Open voor overleg zowel voor, tijdens alsook na oplevering. Er is een duidelijke kostenraming zonder overschrijding.
Zeer betrouwbaar, vriendelijk, professioneel en meedenkend personeel. Kennis op alle gebieden van bouw. Bij ons hebben ze de bestrating en de complete renovatie van het achterhuis gedaan. Erg tevreden met het eindresultaat en zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kelleners bouw met het openbaar vervoer


Peij, Wiejerdstraat 340 meter
60
Peij, Wiejerdstraat 360 meter
60

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid